Deze TV serie wordt op dit moment helaas niet meer uitgezonden. Maar we hebben volop andere goede series, kijk op onze LiveTV pagina voor een volledig overzicht.

Acteurs:

Daan Schuurmans (Valentijn Rixtus Bentinck), Sophie van Winden, Ferdi Stofmeel (Richard Frensdorf), Sytske van der Ster (Suze Geleijnse), Hubert Fermin (Leo Coops), Jules Croiset (Pater Bentinck), Rebecca Bakker (Teresia), Mark Rietman (Harald de Vries), Vincent Croiset (Jan Willem de Rover)

Regisseurs:

Marc Willard, Pieter Walther Boer, Willem Zijlstra, Pollo de Pimentel

Seizoen 1

02
Heer & Meester - Eenmaal, Andermaal
Aflevering 2: Eenmaal, Andermaal

Officier van justitie, Suze Geleijnse, informeert Valentijn over het bericht dat er valse Breitners in omloop zouden zijn.

Lees meer
03
Heer & Meester - Huize Boschrust
Aflevering 3: Huize Boschrust

Valentijn beklimt rustig het hoogste gebouw ter wereld als Suze belt: ze is een oude verdachte op het spoor en alles leidt naar een prestigieuze psychiatrische instelling genaamd Huize Boschrust.

Lees meer
04
Heer & Meester - Rook
Aflevering 4: Rook

Het is een stralende dag op het racecircuit waar amateurcoureur en Officier van Justitie Simon den Oever, racet alsof zijn leven ervan afhangt. Helaas zijn de remmen gesaboteerd en verongelukt hij.

Lees meer
08
Heer & Meester - De Jacht
Aflevering 8: De Jacht

Een weduwe heeft zelfmoord gepleegd. Althans, zo lijkt het. Reden voor Valentijn om een kijkje te gaan nemen bij de beroemde springpaardenfokkerij waar zij eerder een waardevol paard had aangeschaft.

Lees meer
09
Heer & Meester - Het Schotse Stuk
Aflevering 9: Het Schotse Stuk

Valentijn verdiept zich in de wereld van haute cuisine van een chique restaurant wanneer de afwasser dood aangetroffen wordt.

Lees meer
10
Heer & Meester - Laatste Hole
Aflevering 10: Laatste Hole

Valentijn ontrafelt het mysterie achter de moord op Suze en komt weer een stukje dichterbij het mysterie omtrent zijn verleden. De dood van Suze blijkt te maken te hebben met zijn zoektocht.

Lees meer

Over de serie

Jaar: 2014
Heer & Meester

Beschrijving:

Televisieserie over de welgestelde man, Valentijn Rixtus Bentinck, die de officier van justitie regelmatig bijstaat bij het oplossen van misdaden. Hij leidt daarnaast een plezierig leven, maar de onduidelijkheid over zijn afkomst blijft aan hem knagen.

Acteurs:

Daan Schuurmans (Valentijn Rixtus Bentinck), Sophie van Winden (Floor van Nijevelt Guljé), Hubert Fermin (Leo Coops), Ferdi Stofmeel (Richard Frensdorf), Mark Rietman (Harald de Vries), Sophie van Winden, Sytske van der Ster (Suze Geleijnse), Jules Croiset (Pater Bentinck), Rebecca Bakker (Teresia), Vincent Croiset (Jan Willem de Rover), Guy Clemens (Victor Eleveld)

Rating:

9+

Regisseurs:

Marc Willard, Willem Zijlstra, Pieter Walther Boer, Pollo de Pimentel

Te zien op al je devices

De Canal+ Series kan je op al je devices bekijken. Kijk op je telefoon, laptop, tablet of gewoon op de tv.

smart-tv

Smart-tv

Kijk zonder kabels en kastjes via de TV App op je smart-tv.

telefoon-tablet-serie-kijken

Telefoon of tablet

Neem je favo series mee en kijk onderweg.

laptop-serie-kijken

Laptop

Kruip in bed en kijk die spannende aflevering.