Deze TV serie wordt op dit moment helaas niet meer uitgezonden. Maar we hebben volop andere goede series, kijk op onze LiveTV pagina voor een volledig overzicht.

Aflevering 4: Rook

Beschrijving van de aflevering:

Het is een stralende dag op het racecircuit waar amateurcoureur en Officier van Justitie Simon den Oever, racet alsof zijn leven ervan afhangt. Helaas blijken zijn remmen gesaboteerd en verongelukt hij in een flinke crash. Terwijl Valentijn oog in oog staat met een reusachtige grizzlybeer, belt Suze hem met onfortuinlijk nieuws... Simon den Oever was haar mentor. Het ongeluk op het circuit was volgens haar geen ongeluk en Suze weet dat Valentijn bevriend is met een getuige van het ongeluk. Suze heeft een verdachte en stuurt Valentijn op onderzoek uit. Hij ontdekt dat de verdachte meedoet aan de Vlinderrally richting Evian-Les-Bains in Frankrijk en besluit zelf ook mee te doen met zijn klassieke Maserati en als navigator... Suze besluit met gevaar voor haar carrière mee te gaan met Valentijn. De hoofdpersoon Valentijn Rixtus Bentinck (Daan Schuurmans) is een zeer welgestelde, charismatische man, wiens leven beheerst wordt door het mysterie van zijn onbekende verleden.

Toon meer Toon minder

Acteurs:

Valentijn Rixtus Bentinck (Daan Schuurmans), Suze Geleijnse (Sytske van der Ster), Leo Coops (Hubert Fermin), Richard Frensdorf (Ferdi Stofmeel), Harald de Vries (Mark Rietman)

Regisseurs:

Willem Zijlstra

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

01
Heer & Meester - Fabergé

S01 E01

04
Heer & Meester - Rook

S01 E04

06
07
08
Heer & Meester - De Jacht

S01 E08

10

Over de serie

Jaar: 2014
Heer & Meester

Beschrijving:

Televisieserie over de welgestelde man, Valentijn Rixtus Bentinck, die de officier van justitie regelmatig bijstaat bij het oplossen van misdaden. Hij leidt daarnaast een plezierig leven, maar de onduidelijkheid over zijn afkomst blijft aan hem knagen.

Acteurs:

Valentijn Rixtus Bentinck (Daan Schuurmans), Floor van Nijevelt Guljé (Sophie Van Winden), Leo Coops (Hubert Fermin), Richard Frensdorf (Ferdi Stofmeel), Harald de Vries (Mark Rietman), Suze Geleijnse (Sytske van der Ster), Pater Bentinck (Jules Croiset), Teresia (Rebecca Bakker), Jan Willem de Rover (Vincent Croiset), Victor Eleveld (Guy Clemens)

Rating:

9+

Regisseurs:

Marc Willard, Willem Zijlstra, Pieter Walther Boer, Pollo de Pimentel

Te zien op al je devices

De Canal+ Series kan je op al je devices bekijken. Kijk op je telefoon, laptop, tablet of gewoon op de tv.

smart-tv

Smart-tv

Kijk zonder kabels en kastjes via de TV App op je smart-tv.

telefoon-tablet-serie-kijken

Telefoon of tablet

Neem je favo series mee en kijk onderweg.

laptop-serie-kijken

Laptop

Kruip in bed en kijk die spannende aflevering.

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. Canal Digitaal is een merk gebruikt door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905