Deze TV serie wordt op dit moment helaas niet meer uitgezonden. Maar we hebben volop andere goede series, kijk op onze LiveTV pagina voor een volledig overzicht.

Acteurs:

Daan Schuurmans (Valentijn Rixtus Bentinck), Sophie van Winden (Floor van Nijevelt Guljé), Hubert Fermin (Leo Coops), Ferdi Stofmeel (Richard Frensdorf), Mark Rietman (Harald de Vries), Guy Clemens (Victor Eleveld)

Regisseurs:

Marc Willard, Willem Zijlstra, Pollo de Pimentel

Seizoen 2

01
Heer & Meester - De Klap
Aflevering 1: De Klap

De rijke bankier Sebastiaan Meyer Swantee geeft een exclusief gemaskerd bal. Valentijn is niet voor het feest uitgenodigd.

Lees meer
02
Heer & Meester - Diamantroof
Aflevering 2: Diamantroof

Na een diamantroof schiet Valentijn een goede vriend te hulp. De gezochte crimineel blijkt een oude vriend van Leo te zijn. Aan Valentijn de taak om zijn onschuld te bewijzen.

Lees meer
03
Heer & Meester - De Parfumeur
Aflevering 3: De Parfumeur

Wanneer er een dood fotomodel gevonden wordt, brengt Valentijn een bezoekje aan het landgoed van de wereldberoemde parfumeur Lavenchy, waar het allerminst rozengeur en maneschijn blijkt te zijn.

Lees meer
04
Heer & Meester - De Dokter
Aflevering 4: De Dokter

Een ziekenhuis kampt met een ongebruikelijk hoog sterftecijfer. Als solliciterend chirurg weet Valentijn er achter te komen hoe de scalpel in de steel steekt.

Lees meer
05
Heer & Meester - Pokerface
Aflevering 5: Pokerface

Een jazzclub houdt er duistere praktijken op na. Wanneer de directeur-generaal van Justitie er wat mee te maken lijkt te hebben, wordt het tijd voor Valentijn om zijn pokerface op te zetten.

Lees meer
06
Heer & Meester - Spoken bestaan niet
Aflevering 6: Spoken bestaan niet

Men schrikt wanneer op geheel onverklaarbare wijze het lijk van de heer Twaalfhoven opduikt tussen de oldtimers. Valentijn laat zich hypnotiseren om tot de kern van het verhaal te komen.

Lees meer
07
Heer & Meester - De ontvoering
Aflevering 7: De ontvoering

Valentijn en Leo worden wakker in een vrachtcontainer. Valentijn is verrast als de reden achter hun ontvoering niet Valentijns geld blijkt te zijn.

Lees meer
10
Heer & Meester - Oog om oog
Aflevering 10: Oog om oog

Valentijn ontrafelt het mysterie achter de moord op Suze en komt weer een stukje dichterbij het mysterie omtrent zijn verleden. De dood van Suze blijkt te maken te hebben met zijn zoektocht.

Lees meer

Over de serie

Jaar: 2014
Heer & Meester

Beschrijving:

Televisieserie over de welgestelde man, Valentijn Rixtus Bentinck, die de officier van justitie regelmatig bijstaat bij het oplossen van misdaden. Hij leidt daarnaast een plezierig leven, maar de onduidelijkheid over zijn afkomst blijft aan hem knagen.

Acteurs:

Daan Schuurmans (Valentijn Rixtus Bentinck), Sophie van Winden (Floor van Nijevelt Guljé), Hubert Fermin (Leo Coops), Ferdi Stofmeel (Richard Frensdorf), Mark Rietman (Harald de Vries), Sophie van Winden, Sytske van der Ster (Suze Geleijnse), Jules Croiset (Pater Bentinck), Rebecca Bakker (Teresia), Vincent Croiset (Jan Willem de Rover), Guy Clemens (Victor Eleveld)

Rating:

9+

Regisseurs:

Marc Willard, Willem Zijlstra, Pieter Walther Boer, Pollo de Pimentel

Te zien op al je devices

De Canal+ Series kan je op al je devices bekijken. Kijk op je telefoon, laptop, tablet of gewoon op de tv.

smart-tv

Smart-tv

Kijk zonder kabels en kastjes via de TV App op je smart-tv.

telefoon-tablet-serie-kijken

Telefoon of tablet

Neem je favo series mee en kijk onderweg.

laptop-serie-kijken

Laptop

Kruip in bed en kijk die spannende aflevering.