Acteurs:

Valentijn Rixtus Bentinck (Daan Schuurmans), Floor van Nijevelt Guljé (Sophie Van Winden), Leo Coops (Hubert Fermin), Richard Frensdorf (Ferdi Stofmeel), Harald de Vries (Mark Rietman), Leo Coops (Daan Schuurmans), Victor Eleveld (Guy Clemens), Valentijn Rixtus Bentinck (Ferdi Stofmeel), Leo Coops (Sophie van Winden), Floor van Nijevelt Guljé (Ferdi Stofmeel)

Regisseurs:

Marc Willard, Willem Zijlstra, Pollo de Pimentel

Seizoen 2

01
Aflevering 1: De Klap

De rijke bankier Sebastiaan Meyer Swantee geeft een exclusief gemaskerd bal. Valentijn is niet voor het feest uitgenodigd.

Lees meer
02
Aflevering 2: Diamantroof

Na een diamantroof schiet Valentijn een goede vriend te hulp. De gezochte crimineel blijkt een oude vriend van Leo te zijn. Aan Valentijn de taak om zijn onschuld te bewijzen.

Lees meer
03
Aflevering 3: De Parfumeur

Wanneer er een dood fotomodel gevonden wordt, brengt Valentijn een bezoekje aan het landgoed van de wereldberoemde parfumeur Lavenchy, waar het allerminst rozengeur en maneschijn blijkt te zijn.

Lees meer
04
Aflevering 4: De Dokter

Een ziekenhuis kampt met een ongebruikelijk hoog sterftecijfer. Als solliciterend chirurg weet Valentijn er achter te komen hoe de scalpel in de steel steekt.

Lees meer
05
Aflevering 5: Pokerface

Een jazzclub houdt er duistere praktijken op na. Wanneer de directeur-generaal van Justitie er wat mee te maken lijkt te hebben, wordt het tijd voor Valentijn om zijn pokerface op te zetten.

Lees meer
06
Aflevering 6: Spoken bestaan niet

Men schrikt wanneer op geheel onverklaarbare wijze het lijk van de heer Twaalfhoven opduikt tussen de oldtimers. Valentijn laat zich hypnotiseren om tot de kern van het verhaal te komen.

Lees meer

Over de serie

Jaar: 2014

Beschrijving:

Televisieserie over de welgestelde man, Valentijn Rixtus Bentinck, die de officier van justitie regelmatig bijstaat bij het oplossen van misdaden. Hij leidt daarnaast een plezierig leven, maar de onduidelijkheid over zijn afkomst blijft aan hem knagen.

Acteurs:

Valentijn Rixtus Bentinck (Daan Schuurmans), Floor van Nijevelt Guljé (Sophie Van Winden), Leo Coops (Hubert Fermin), Richard Frensdorf (Ferdi Stofmeel), Harald de Vries (Mark Rietman), Suze Geleijnse (Sytske van der Ster), Pater Bentinck (Jules Croiset), Teresia (Rebecca Bakker), Jan Willem de Rover (Vincent Croiset), Suze Geleijnse (Sophie van Winden), Leo Coops (Daan Schuurmans), Victor Eleveld (Guy Clemens), Valentijn Rixtus Bentinck (Ferdi Stofmeel), Leo Coops (Sophie van Winden), Floor van Nijevelt Guljé (Ferdi Stofmeel)

Toon meer Toon minder

Rating:

9+

Regisseurs:

Marc Willard, Willem Zijlstra, Pieter Walther Boer, Pollo de Pimentel

Te zien op al je devices

De Canal+ Series kan je op al je devices bekijken. Kijk op je telefoon, laptop, tablet of gewoon op de tv.

smart-tv

Smart-tv

Kijk zonder kabels en kastjes via de TV App op je smart-tv.

telefoon-tablet-serie-kijken

Telefoon of tablet

Neem je favo series mee en kijk onderweg.

laptop-serie-kijken

Laptop

Kruip in bed en kijk die spannende aflevering.

Logo

© 2020 Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. Canal Digitaal is een merk gebruikt door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 2, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905