Deze TV serie wordt op dit moment helaas niet meer uitgezonden. Maar we hebben volop andere goede series, kijk op onze LiveTV pagina voor een volledig overzicht.

Aflevering 3: De Parfumeur

Beschrijving van de aflevering:

Nadat Valentijn Rixtus Bentinck zijn eigen dood in scène heeft gezet aan het einde van seizoen 1, denkt hij eindelijk zijn moeder te hebben gevonden. Helaas blijkt de dame aan zijn graf niet te zijn wie hij hoopt en is hij ook dit seizoen genoodzaakt zijn zoektocht naar zijn mysterieuze verleden voort te zetten. Het wordt hem echt niet makkelijk gemaakt. Er is iemand die alles op alles zet om er voor te zorgen dat Valentijn zijn ware identiteit niet kan achterhalen. Ondertussen raakt Valentijn verzeild in de wereld van modellen, haute cuisine, springpaarden en talloze andere voor de gemiddelde mens onbereikbare kringen. Samen met de nieuwe mooie no-nonsense officier van Justitie Floor van Nijevelt Guljé, weet Valentijn zaken op zijn altijd charmante en controversiële wijze op te lossen.

Toon meer Toon minder

Acteurs:

Hubert Fermin (Leo Coops), Sophie van Winden (Floor van Nijevelt Guljé), Ferdi Stofmeel (Richard Frensdorf), Mark Rietman (Harald de Vries), Guy Clemens (Victor Eleveld)

Regisseurs:

Willem Zijlstra

Kijk volgende aflevering in seizoen 2

01
Heer & Meester Seizoen 2 Aflevering 1

S02 E01

02
03
04
Heer & Meester Seizoen 2 Aflevering 4

S02 E04

05
Heer & Meester Seizoen 2 Aflevering 5

S02 E05

07
08
Heer & Meester Seizoen 2 Aflevering 8

S02 E08

09
10
Heer & Meester Seizoen 2 Aflevering 10

S02 E10

Over de serie

Jaar: 2014
Heer & Meester

Beschrijving:

Televisieserie over de welgestelde man, Valentijn Rixtus Bentinck, die de officier van justitie regelmatig bijstaat bij het oplossen van misdaden. Hij leidt daarnaast een plezierig leven, maar de onduidelijkheid over zijn afkomst blijft aan hem knagen.

Acteurs:

Daan Schuurmans (Valentijn Rixtus Bentinck), Sophie van Winden (Floor van Nijevelt Guljé), Hubert Fermin (Leo Coops), Ferdi Stofmeel (Richard Frensdorf), Mark Rietman (Harald de Vries), Sophie van Winden, Sytske van der Ster (Suze Geleijnse), Jules Croiset (Pater Bentinck), Rebecca Bakker (Teresia), Vincent Croiset (Jan Willem de Rover), Guy Clemens (Victor Eleveld)

Rating:

9+

Regisseurs:

Marc Willard, Willem Zijlstra, Pieter Walther Boer, Pollo de Pimentel

Te zien op al je devices

De Canal+ Series kan je op al je devices bekijken. Kijk op je telefoon, laptop, tablet of gewoon op de tv.

smart-tv

Smart-tv

Kijk zonder kabels en kastjes via de TV App op je smart-tv.

telefoon-tablet-serie-kijken

Telefoon of tablet

Neem je favo series mee en kijk onderweg.

laptop-serie-kijken

Laptop

Kruip in bed en kijk die spannende aflevering.