Seizoen 2

01
Henry Danger - Het Verhaal Gaat Verder
Aflevering 1: Het Verhaal Gaat Verder

Charlotte wordt gevangen genomen door Dr. Minyak en Cohort. Ze willen haar brein verwarren met muzikale brein-verwarring om haar tegen kid en captain op te zetten.

Lees meer
02
Henry Danger - Eén Henry, Drie Meisjes Deel 1
Aflevering 2: Eén Henry, Drie Meisjes Deel 1

Henry kan maar moeilijk kiezen tussen Bianca en Veronika en dan is daar opeens Chloë, die weer terug is na een seizoen Kinderen in het bos. Ondertussen wordt Captain Man aangevallen door de gekke oma.

Lees meer
03
Henry Danger - Eén Henry, Drie Meisjes Deel 2
Aflevering 3: Eén Henry, Drie Meisjes Deel 2

Henry raakt verstrikt in een web van leugens als hij onder invloed van Ray besluit om Chloë mee te nemen naar het gehaktbal als Kid Danger en Bianca als Henry.

Lees meer
04
Henry Danger - Henry & de Woodpeckers
Aflevering 4: Henry & de Woodpeckers

Henry is coach van het basketbalteam van Piper. Ray en Schwoz houden een baardgroeiwedstrijd.

Lees meer
05
Henry Danger - Captain Man op Vakantie
Aflevering 5: Captain Man op Vakantie

Captain Man heeft een bruiloft van zijn neefje maar kan de Mancave maar moeilijk los laten. Piper neemt het op tegen Jana Tetrazini in de strijd om de meeste volgers.

Lees meer
06
Henry Danger - De Tijdrover
Aflevering 6: De Tijdrover

Ray zit de irritantste boef van Swelview, de tijdrover, op de hielen. Voordat ze hem te pakken kunnen nemen moet Henry dezelfde dag 3 keer beleven.

Lees meer
07
Henry Danger - Geheime Biefstuk
Aflevering 7: Geheime Biefstuk

Henry is leerling van de maand en wint daarmee een etentje voor twee bij steak house Montego's: een restaurant waar je alleen op invitatie naar binnen komt. Hij besluit Ray mee te nemen maar dan gooit...

Lees meer
08
Henry Danger - Jaloerse Henry
Aflevering 8: Jaloerse Henry

Als Jasper per ongeluk een motorbandiet tegenhoudt is hij de held van de stad. Dit is tegen het zere been van Henry, die vindt dat hij te weinig erkenning krijgt.

Lees meer
09
Henry Danger - Kerstmis in de nor
Aflevering 9: Kerstmis in de nor

Wegens verouderde wetten uit het Swelview burgerlijk wetboek belanden zowel Henry en zijn ouders als Captain Man, Jasper en Charlotte achter de tralies.

Lees meer
10
Henry Danger - Onverwoestbare Henry: Deel 1
Aflevering 10: Onverwoestbare Henry: Deel 1

Als Henry gewond raakt bij een klus wil hij graag onverwoestbaar worden. Hoewel Ray hierop tegen is besluit Henry met hulp van Schwoz toch om zijn zinnen door te zetten.

Lees meer
11
Henry Danger - Onverwoestbare Henry: Deel 2
Aflevering 11: Onverwoestbare Henry: Deel 2

Er wordt hard gewerkt aan de oplossing voor de vuurlachende Henry. De familie moet ondertussen echt aan de kookkunsten van Piper gaan geloven.

Lees meer
12
Henry Danger - Tekst, Leugens, Filmpje
Aflevering 12: Tekst, Leugens, Filmpje

Als Henry en Ray een filmpje van hun transformatie willen en deze vervolgens naar Piper sturen is het hek van de dam. Ze zetten alles op alles om het filmpje van Piper's telefoon te wissen voordat ze ...

Lees meer
13
Henry Danger - Omgekeerd Universum
Aflevering 13: Omgekeerd Universum

Door een zware onweersstorm komen Henry en Charlotte per ongeluk in een omgekeerde wereld terecht. Ray en Schwoz zijn hier gemene mensen, terwijl Piper heel lief is. In het "goede" universum komen de ...

Lees meer
14
Henry Danger - Danger & Thunder Deel 1
Aflevering 14: Danger & Thunder Deel 1

Captain Man, Kid Danger & Phoebe Thunderman zitten stiekem in een geheime schurk-bijeenkomst in Swellview. De schurken zijn van plan om Captain Man & Kid Danger te vernietigen. Tijdens de bijeenkomst ...

Lees meer
15
Henry Danger - Danger & Thunder Deel 2
Aflevering 15: Danger & Thunder Deel 2

Captain Man, Kid Danger & Phoebe Thunderman zitten stiekem in een geheime schurk-bijeenkomst in Swellview. De schurken zijn van plan om Captain Man & Kid Danger te vernietigen. Tijdens de bijeenkomst ...

Lees meer
16
Henry Danger - Dubbelganger
Aflevering 16: Dubbelganger

Schwoz zorgt ervoor dat zijn robotvriendin Gerta de gedaante van Henry aanneemt, waardoor zij naar het etentje kan. Na afloop wil Gerta echter niet meer de vriendin van Schwoz worden.

Lees meer
17
Henry Danger - Levensgevaarlijk
Aflevering 17: Levensgevaarlijk

Ray wordt geteisterd door vreemde dingen die hij niet kan verklaren. Al snel blijkt dat Onzichtbare Bert erachter zit. Kid Danger en Captain Man gaan naar hem op zoek. Piper heeft per ongeluk een rijb...

Lees meer
18
Henry Danger - Ossenpokken
Aflevering 18: Ossenpokken

Door een foutje van Schwoz krijgt Piper een vergiftigd koekje te eten. Ray gebruikt de tijdmachine om een geneesmiddel te vinden, maar het lukt Schwoz niet om hem weer terug te halen.

Lees meer
19
Henry Danger - Ik ken je Geheim!
Aflevering 19: Ik ken je Geheim!

Henry ontvangt een zelf gemaakte brief waarop staat geschreven: 'ik ken je geheim'. Als blijkt dat Jasper erachter zit is er paniek. Jasper heeft het over iets anders dan de identiteit van Kid Danger....

Lees meer

Over de serie

Genres: Komedie
Jaar: 2015
Nickelodeon
Henry Danger

Beschrijving:

De 13-jarige Henry Hart ontmoet zijn superheld Captain Man en wordt zijn sidekick. Henry heeft beloofd om zijn nieuwe functie geheim te houden voor zijn familie en vrienden, waardoor hij een dubbelleven leidt.

Te zien op al je devices

De Canal+ Series kan je op al je devices bekijken. Kijk op je telefoon, laptop, tablet of gewoon op de tv.

smart-tv

Smart-tv

Kijk zonder kabels en kastjes via de TV App op je smart-tv.

telefoon-tablet-serie-kijken

Telefoon of tablet

Neem je favo series mee en kijk onderweg.

laptop-serie-kijken

Laptop

Kruip in bed en kijk die spannende aflevering.