Aflevering 7:

Beschrijving van de aflevering:

Nadat Chloe een hartaanval heeft gekregen, zorgt professor Wagner voor haar. Alyson en Hugo doen een aantal belangrijke ontdekkingen in het huis van Chloe en Arben voelt zich schuldig omdat hij niets vermoedde. Alyson is in shock en twijfelt aan haar capaciteiten als arts. Op de neonatologie-afdeling maakt Hugo zich zorgen over het lot van een te vroeg geboren baby, dat geboren is uit zwangerschapsontkenning.

Acteurs:

Louise Bourgoin (Chloé), Karim Leklou (Arben), Alice Belaïdi (Alyson), Zacharie Chasseriaud (Hugo), Anne Consigny (Muriel Wagner)

Regisseurs:

Thomas Lilti

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

01
Interns Seizoen 1 Aflevering 1

S01 E01

02
Interns Seizoen 1 Aflevering 2

S01 E02

03
Interns Seizoen 1 Aflevering 3

S01 E03

04
Interns Seizoen 1 Aflevering 4

S01 E04

05
Interns Seizoen 1 Aflevering 5

S01 E05

06
Interns Seizoen 1 Aflevering 6

S01 E06

07
Interns Seizoen 1 Aflevering 7

S01 E07

08
Interns Seizoen 1 Aflevering 8

S01 E08

Over de serie

Jaar: 2018
Interns

Beschrijving:

Frans dramaserie gebaseerd op de gelijknamige film over een groep medische studenten die in een quarantaine situatie terecht komen. Na een uitbraak van een onbekend virus in een ziekenhuis worden de patiënten en al het medische staf overgebracht naar een hotel waar ze voor onbepaalde tijd in quarantaine gaan. Deze isolatie zou in eerste instantie 24 uur duren, maar al snel blijkt dat het onduidelijk is hoe lang ze in dit hotel zullen moeten blijven. De arts assistenten Chloé, Alyson, Hugo en Arben moeten alle zeilen bijzetten om de patiënten te helpen.

Acteurs:

Louise Bourgoin (Chloé), Karim Leklou (Arben), Alice Belaïdi (Alyson), Zacharie Chasseriaud (Hugo), Anne Consigny (Muriel Wagner), Théo Navarro-Mussy (Igor), Géraldine Nakache (Nathalie Ferrand), Bouli Lanners (Olivier Brun), Louise Bourgoin (Chloé Antovska), Karim Leklou (Arben Bascha), Alice Belaïdi (Alyson Lévêque), Zacharie Chasseriaud (Hugo Wagner)

Regisseurs:

Thomas Lilti

Te zien op al je devices

De Canal+ Series kan je op al je devices bekijken. Kijk op je telefoon, laptop, tablet of gewoon op de tv.

smart-tv

Smart-tv

Kijk zonder kabels en kastjes via de TV App op je smart-tv.

telefoon-tablet-serie-kijken

Telefoon of tablet

Neem je favo series mee en kijk onderweg.

laptop-serie-kijken

Laptop

Kruip in bed en kijk die spannende aflevering.