Aflevering 4:

Beschrijving van de aflevering:

Het lijkt erop dat elk van Cagliostro's collega's een geheim te verbergen heeft, en dat elk van hen zijn moordenaar zou kunnen zijn. De commissaris verdenkt inspecteur Paoletto, met wie hij een vreselijk slechte relatie had. Cagliostro ziet hem samen met behoorlijk louche types en wil de reden daarachter weten. Tegelijkertijd ontdekt Anna een van de geheimen van haar man, die zowel zijn privé- als professionele leven betreft. Gekwetst en teleurgesteld merkt ze dat ze meer op Piras vertrouwt, die haar altijd al leuk heeft gevonden. En sinds ze Cagliostro heeft ontmoet, twijfelt Vanessa aan elke zekerheid: ze maakt het uit met Raffaele, ziet haar vrienden niet meer en heeft een hechtere band met Filip die door de rest van de klas als een buitenstaander wordt beschouwd. Bovenal begint ze vreemde visioenen te krijgen over haar verleden en de dood van haar ouders. Ze raakt bevriend met Cagliostro, zozeer zelfs dat ze hem vraagt om haar te helpen de waarheid over haar ouders te achterhalen.

Toon meer Toon minder

Acteurs:

Anna Mayer (Gabriella Pession), Leonardo Cagliostro (Lino Guanciale), Stefano Rambelli (Antonio Gerardi), Vanessa Rosic (Valentina Romani), Valerio Lorenzi (Fausto Maria Sciarappa)

Regisseurs:

Carmine Elia

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12

Over de serie

Jaar: 2017
La porta rossa

Beschrijving:

Fantasie misdaadserie over een on orthodoxe politie commissaris uit Trieste, Italië, die wordt neergeschoten. Na zijn dood besluit hij om niet de overstap te maken naar het hiernamaals en niet door de rode deur te gaan, maar om op aarde te blijven om erachter te komen wie hem vermoord heeft en om zijn echtgenote te beschermen.

Acteurs:

Anna Mayer (Gabriella Pession), Leonardo Cagliostro (Lino Guanciale), Stefano Rambelli (Antonio Gerardi), Vanessa Rosic (Valentina Romani), Valerio Lorenzi (Fausto Maria Sciarappa), Jonas (Andrea Bosca), Marco Jamonte (Fortunato Cerlino), Di Cesare (Marco Belluzzi)

Regisseurs:

Carmine Elia

Te zien op al je devices

De Canal+ Series kan je op al je devices bekijken. Kijk op je telefoon, laptop, tablet of gewoon op de tv.

smart-tv

Smart-tv

Kijk zonder kabels en kastjes via de TV App op je smart-tv.

telefoon-tablet-serie-kijken

Telefoon of tablet

Neem je favo series mee en kijk onderweg.

laptop-serie-kijken

Laptop

Kruip in bed en kijk die spannende aflevering.

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. Canal Digitaal is een merk gebruikt door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905