Aflevering 11:

Beschrijving van de aflevering:

Als Jonas wordt verhoord door de politie, geeft hij toe dat hij ooit een kluisje met het boek over graaf Cagliostro heeft opengebroken, maar hij ontkent Rambelli te hebben vermoord. Als de politie zijn verhaal natrekt, blijkt hij de waarheid te hebben gesproken. Maar als hij onschuldig is, wie is dan wel de moordenaar? Jonas is wel degene die Anna en Cagliostros dochter zal ontvoeren. Vanessa vertelt Cagliostro over haar gevoelens. Ze wil hem helpen, maar de geest weigert haar hulp. Desalniettemin breekt Vanessa toch in in Alessis appartement, waar ze bewijs vindt voor zijn betrokkenheid bij het broederschap. Ze wordt echter betrapt en opgesloten en Alessi bereidt zich voor om haar uit te schakelen. Paoletto en Stella, die zich nog steeds in Phoenix verdiepen, grijpen in en redden Vanessas leven. Alessi wordt gearresteerd, net als Silvestrin. De tijd begint te dringen. Tijdens de opening van de stichting van Durante wordt de lucht boven Triest verlicht door vuurwerk.

Toon meer Toon minder

Acteurs:

Anna Mayer (Gabriella Pession), Leonardo Cagliostro (Lino Guanciale), Vanessa Rosic (Valentina Romani), Di Cesare (Marco Belluzzi), Jonas (Andrea Bosca)

Regisseurs:

Carmine Elia

Kijk volgende aflevering in seizoen 2

01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12

Over de serie

Jaar: 2017
La porta rossa

Beschrijving:

Fantasie misdaadserie over een on orthodoxe politie commissaris uit Trieste, Italië, die wordt neergeschoten. Na zijn dood besluit hij om niet de overstap te maken naar het hiernamaals en niet door de rode deur te gaan, maar om op aarde te blijven om erachter te komen wie hem vermoord heeft en om zijn echtgenote te beschermen.

Acteurs:

Anna Mayer (Gabriella Pession), Leonardo Cagliostro (Lino Guanciale), Stefano Rambelli (Antonio Gerardi), Vanessa Rosic (Valentina Romani), Valerio Lorenzi (Fausto Maria Sciarappa), Jonas (Andrea Bosca), Marco Jamonte (Fortunato Cerlino), Di Cesare (Marco Belluzzi)

Regisseurs:

Carmine Elia

Te zien op al je devices

De Canal+ Series kan je op al je devices bekijken. Kijk op je telefoon, laptop, tablet of gewoon op de tv.

smart-tv

Smart-tv

Kijk zonder kabels en kastjes via de TV App op je smart-tv.

telefoon-tablet-serie-kijken

Telefoon of tablet

Neem je favo series mee en kijk onderweg.

laptop-serie-kijken

Laptop

Kruip in bed en kijk die spannende aflevering.

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. Canal Digitaal is een merk gebruikt door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905