Aflevering 3:

Beschrijving van de aflevering:

Filips vader, Emin Vesna, keert terug naar TriÃ"st en ontdekt dat zijn zoon zijn schuld aan Brezigar op eigen initiatief heeft afbetaald. Cagliostro en Vanessa zetten hun onderzoek voort. Vanessa krijgt een notitieboekje in handen dat Filip had afgepakt van de dode drugshandelaar en had verstopt in zijn kamer. Het boekje staat vol telefoonnummers en de titel van een boek over Graaf Cagliostro. Als Filip blijft liegen, laat Vanessa hem het notitieboekje zien, zodat hij wel kleur moet bekennen. Filip maakt hieruit op dat ze weer contact heeft met Cagliostro en is daar niet blij mee. Desalniettemin belooft hij toch het boekje naar de politie te zullen brengen. Paoletto bespreekt de zaak met Lucia, een journalist en zijn geliefde. Hij wil dat ze een artikel schrijft over de moord op Brezigar. Jonas is geobsedeerd door vreemde herinneringen. Hij gaat naar een psycholoog om zijn relatie met Silvia en Rambelli te bespreken.

Toon meer Toon minder

Acteurs:

Anna Mayer (Gabriella Pession), Leonardo Cagliostro (Lino Guanciale), Vanessa Rosic (Valentina Romani), Jonas (Andrea Bosca), Marco Jamonte (Fortunato Cerlino)

Regisseurs:

Carmine Elia

Kijk volgende aflevering in seizoen 2

01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12

Over de serie

Jaar: 2017
La porta rossa

Beschrijving:

Fantasie misdaadserie over een on orthodoxe politie commissaris uit Trieste, Italië, die wordt neergeschoten. Na zijn dood besluit hij om niet de overstap te maken naar het hiernamaals en niet door de rode deur te gaan, maar om op aarde te blijven om erachter te komen wie hem vermoord heeft en om zijn echtgenote te beschermen.

Acteurs:

Anna Mayer (Gabriella Pession), Leonardo Cagliostro (Lino Guanciale), Stefano Rambelli (Antonio Gerardi), Vanessa Rosic (Valentina Romani), Valerio Lorenzi (Fausto Maria Sciarappa), Jonas (Andrea Bosca), Marco Jamonte (Fortunato Cerlino), Di Cesare (Marco Belluzzi)

Regisseurs:

Carmine Elia

Te zien op al je devices

De Canal+ Series kan je op al je devices bekijken. Kijk op je telefoon, laptop, tablet of gewoon op de tv.

smart-tv

Smart-tv

Kijk zonder kabels en kastjes via de TV App op je smart-tv.

telefoon-tablet-serie-kijken

Telefoon of tablet

Neem je favo series mee en kijk onderweg.

laptop-serie-kijken

Laptop

Kruip in bed en kijk die spannende aflevering.

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. Canal Digitaal is een merk gebruikt door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905