Aflevering 7:

Beschrijving van de aflevering:

De zoektocht naar Anna mislukt. Het rechercheteam dat wordt geleid door Jamonte tast in het duister. Anna, die zich schuilhoudt in TriÃ"st, gaat zelf op onderzoek uit om te ontdekken wie haar en Piras erin heeft geluisd. Stella helpt haar en geeft haar een kopie van de brief die Piras heeft geschreven voordat hij vermoedelijk zelfmoord pleegde. Ineens ziet Anna in dat Piras zichzelf helemaal niet heeft omgebracht. Cagliostro en Vanessa verwerken wat ze hebben ontdekt over het Phoenix-broederschap. Vier van de leden leven nog, waaronder Silvestrin en Patrizia Durante. Dan zijn er nog twee die ze niet kennen. Dankzij Cagliostro slaagt Eleonora erin om geest Alessandro van zich af te schudden als hij door de rode deur stapt. Jonas raakt steeds verwarder. Hij ziet flitsen van zichzelf als jongeman. In een van de visioenen praat hij met de geest van Cagliostro. Met toestemming van Cagliostro overhandigt Vanessa belangrijk bewijsmateriaal aan Paoletto en Stella.

Toon meer Toon minder

Acteurs:

Gabriella Pession (Anna Mayer), Lino Guanciale (Leonardo Cagliostro), Valentina Romani (Vanessa Rosic), Andrea Bosca (Jonas), Fortunato Cerlino (Marco Jamonte)

Regisseurs:

Carmine Elia

Kijk volgende aflevering in seizoen 2

01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12

Over de serie

Jaar: 2017
La porta rossa

Beschrijving:

Fantasie misdaadserie over een on orthodoxe politie commissaris uit Trieste, Italië, die wordt neergeschoten. Na zijn dood besluit hij om niet de overstap te maken naar het hiernamaals en niet door de rode deur te gaan, maar om op aarde te blijven om erachter te komen wie hem vermoord heeft en om zijn echtgenote te beschermen.

Acteurs:

Gabriella Pession (Anna Mayer), Lino Guanciale (Leonardo Cagliostro), Antonio Gerardi (Stefano Rambelli), Valentina Romani (Vanessa Rosic), Fausto Maria Sciarappa (Valerio Lorenzi), Andrea Bosca (Jonas), Fortunato Cerlino (Marco Jamonte), Marco Belluzzi (Di Cesare)

Regisseurs:

Carmine Elia

Te zien op al je devices

De Canal+ Series kan je op al je devices bekijken. Kijk op je telefoon, laptop, tablet of gewoon op de tv.

smart-tv

Smart-tv

Kijk zonder kabels en kastjes via de TV App op je smart-tv.

telefoon-tablet-serie-kijken

Telefoon of tablet

Neem je favo series mee en kijk onderweg.

laptop-serie-kijken

Laptop

Kruip in bed en kijk die spannende aflevering.

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. Canal Digitaal is een merk gebruikt door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905

Canal Digitaal Chat

 • vandaag

 • Welkom bij Canal Digitaal
 • Ben je al klant van Canal Digitaal?

 • Ja

  Nee

 • Ja

 • Nee

 • Login met je emailadres en wachtwoord.


  Loginnaam vergeten.
  Wachtwoord vergeten
  Ik heb nog geen inloggegevens
  Ik ben nog geen klant

 • Ja

 • Nee

 • Leuk dat je bij ons komt kijken!


De verbinding met het Canal Digitaal-team is niet gelukt
Voer een bericht in!
Ongeldig telefoonnummer
Het geselecteerde bestandsformaat wordt niet ondersteund
Chatbot