Deze TV serie wordt op dit moment helaas niet meer uitgezonden. Maar we hebben volop andere goede series, kijk op onze LiveTV pagina voor een volledig overzicht.

Acteurs:

Don Draper (Jon Hamm), Peggy Olson (Elisabeth Moss), Pete Campbell (Vincent Kartheiser), Betty Francis (January Jones), Joan Harris (Christina Hendricks)

Regisseurs:

Chris Manley, Scott Hornbacher, Michael Uppendahl, Matthew Weiner, Phil Abraham, Jared Harris, Jennifer Getzinger

Seizoen 7

01
Mad Men - Time Zones
Aflevering 1: Time Zones

Don vliegt naar Los Angeles om zijn huwelijk proberen te redden. Een spirituele ontwaking leidt tot een verzoening tussen Roger en Margaret.

Lees meer
02
Mad Men - A Day's Work
Aflevering 2: A Day's Work

Peggy maakt een pijnlijke blunder voor Valentijnsdag. Cutler helpt Joan vooruit in de wereld en door twee geheimen krijgen Don en Sally een band.

Lees meer
03
Mad Men - Field Trip
Aflevering 3: Field Trip

Nadat Don eruit is gegooid door Megan, gaat hij weer aan het werk bij SC&P. Betty probeert een band met Bobby te krijgen tijdens zijn excursie.

Lees meer
04
Mad Men - The Monolith
Aflevering 4: The Monolith

Peggy geeft leiding aan Don bij een belangrijk nieuw account. Roger probeert de weggelopen Margaret terug te halen uit een hippiecommune.

Lees meer
05
Mad Men - The Runaways
Aflevering 5: The Runaways

Don gebruikt zijn ellebogen voor een account om zijn positie binnen SC&P te versterken. Henry zet Betty onder druk om haar politieke standpunten af te zwakken.

Lees meer
06
Mad Men - The Strategy
Aflevering 6: The Strategy

Bob doet een aanzoek aan Joan als hij hoort dat hij een nieuwe baan krijgt. Peggy bekent aan Don dat ze onzeker is over de campagne voor haar nieuwe account.

Lees meer
07
Mad Men - Waterloo
Aflevering 7: Waterloo

Cutler en Roger ruziën over de toekomst van SC&P en de plaats van Don daarbinnen. Megan is bereid om haar huwelijk op te geven en Ted stort in.

Lees meer
08
Mad Men - Severance
Aflevering 8: Severance

Don heeft een déjà vu en hoort later schokkend nieuws. Joan en Peggy doorstaan een lompe ontmoeting. Peggy heeft een blind date. Ken staat op een tweesprong.

Lees meer
09
Mad Men - New Business
Aflevering 9: New Business

Terwijl Megan met haar moeder en zuster naar New York komt om haar bezittingen op te halen, beleeft Don een romance met Diana, de serveerster. Peggy en Stan mogen voor een commercial met een beroemde ...

Lees meer
10
Mad Men - The Forecast
Aflevering 10: The Forecast

Don besluit zijn appartement te verkopen. Joan raakt op een trip naar L.A. in een relatie verwikkeld. Glen vertelt Betty en Sally dat hij naar Vietnam gaat. Copywriter Johnny Mathis gaat uit de bocht ...

Lees meer
11
Mad Men - Time & Life
Aflevering 11: Time & Life

De partners ontdekken dat de firma haar onafhankelijkheid dreigt te verliezen, en dat ze niets kunnen doen om dat te stoppen. Pete en Trudy hebben problemen om hun dochter op een private school ingesc...

Lees meer
12
Mad Men - Lost Horizon
Aflevering 12: Lost Horizon

Don vertrekt stilletjes tijdens een meeting bij McCann Erickson, en verdwijnt spoorloos. Joan heeft haar buik vol van het seksisme bij de nieuwe firma. Roger moet een belangrijke beslissing nemen, maa...

Lees meer
13
Mad Men - The Milk and Honey Route
Aflevering 13: The Milk and Honey Route

Don zit vast in Oklahoma nadat zijn auto daar stilgevallen is. Betty ontdekt dat het niet zo goed gaat met haar gezondheid. En Pete krijgt een onverwacht jobaanbod dat zijn leven met Trudy en zijn doc...

Lees meer
14
Mad Men - Person to Person
Aflevering 14: Person to Person

Don herenigt zich met Stephanie, die hem uitnodigt. Sally neemt een grote verantwoordelijkheid op zich. Joan gebruikt haar Rolodex optimaal.

Lees meer

Over de serie

Genres: Drama
Jaar: 2007
Mad Men

Beschrijving:

Dramaserie rondom één van de meest prestigieuze reclamebureaus van Madison Avenue in New York in de jaren 60; Sterling Cooper. De serie draait om het leven van de mysterieuze ambitieuze en charismatische creatieve directeur Don Draper, en de veranderingen in de maatschappij in de jaren zestig. Hoe reageert hij en het bedrijf op de veranderende verhoudingen tussen sexen, klassen en bevolkingsgroepen?

Acteurs:

Don Draper (Jon Hamm), Peggy Olson (Elisabeth Moss), Pete Campbell (Vincent Kartheiser), Betty Draper (January Jones), Joan Holloway (Christina Hendricks), Betty Francis (January Jones), Joan Harris (Christina Hendricks), Salvatore Romano (Bryan Batt), Lane Pryce (Jared Harris), Pete Campbell (credit only) (Vincent Kartheiser), Ken Cosgrove (Aaron Staton), Paul Kinsey (Michael Gladis), Betty Draper (Liam Neeson), Sally Draper (Kiernan Shipka)

Toon meer Toon minder

Rating:

12+

Regisseurs:

Phil Abraham, Scott Hornbacher, Alan Taylor, Andrew Bernstein, Lesli Linka Glatter, Chris Manley, John Slattery, Jennifer Getzinger, Michael Uppendahl, Matt Shakman, Tim Hunter, Jon Hamm, Ed Bianchi, Matthew Weiner, Barbet Schroeder, Jared Harris, Lynn Shelton, Paul Feig, Daisy von Scherler Mayer

Toon meer Toon minder

Te zien op al je devices

De Canal+ Series kan je op al je devices bekijken. Kijk op je telefoon, laptop, tablet of gewoon op de tv.

smart-tv

Smart-tv

Kijk zonder kabels en kastjes via de TV App op je smart-tv.

telefoon-tablet-serie-kijken

Telefoon of tablet

Neem je favo series mee en kijk onderweg.

laptop-serie-kijken

Laptop

Kruip in bed en kijk die spannende aflevering.

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. Canal Digitaal is een merk gebruikt door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905