Aflevering 10: Open Season

Beschrijving van de aflevering:

Brennan wordt ontslagen door directeur Freeh, maar de klopjacht op Eric Rudolph gaat door onder leiding van Knox. Uitgehongerd en onderkoeld vraagt Eric Rudolph de vrouw van Big John om hulp, maar zij jaagt hem weg met een geweer. Uiteindelijk zit er voor Eric niets anders op dan in de bewoonde wereld op zoek te gaan naar voedsel. Daar komt een einde aan de grootste klopjacht uit de Amerikaanse geschiedenis, als een agent Eric in een vuilnisbak ziet zoeken naar eten. Maar Eric heeft nog een laatste troef. Hij heeft overal rond Nantahala explosieven begraven, die wandelaars of padvinders kunnen doden. Tot afschuw van zijn eigen moeder, sluit Eric een deal met de aanklagers: een levenslange gevangenisstraf in ruil voor een bekentenis van alle bomaanslagen, inclusief die van de Olympische Spelen. Richard Jewell, die nu een droombaan heeft als politieagent in een klein stadje, komt naar de hoorzitting om Eric schuld te horen bekennen. Hiermee komt een einde aan Richards nachtmerrie. Richard keert terug naar de plek van de bomaanslag en weet dat de gebeurtenis hem de rest van zijn leven zal achtervolgen.

Toon meer Toon minder

Acteurs:

Faron Salisbury, Cameron Britton, Mark Rowe, Billy Hepfinger, Michael O'Keefe, Soleil Patterson, Dana Cuomo, Desmond Harrington, Nick Searcy, Marley Shelton, Ethan Monaghan, Judith Light, Deirdre Lovejoy, Ness Bautista, Anthony M. Bertram, Amy Lyn Elliott, Randy Kovitz, Roxanne Hart, Arliss Howard, Brad William Henke, Jesse C. Boyd, Kelly Jenrette, Carla Gugino, Becky Ann Baker, Annie Kitral, James Healy Jr., Alex Casnoff, Scott A. Martin, Jack Huston, Gethin Anthony, Mike Stanley, Daina Griffith, Jay O. Sanders

Toon meer Toon minder

Regisseurs:

Michael Dinner, Andrew Sodroski

Kijk volgende aflevering in seizoen 2

01
Manhunt: Deadly Games Seizoen 2 Aflevering 1

S02 E01

02
Manhunt: Deadly Games Seizoen 2 Aflevering 2

S02 E02

03
Manhunt: Deadly Games Seizoen 2 Aflevering 3

S02 E03

06
07
Manhunt: Deadly Games Seizoen 2 Aflevering 7

S02 E07

08
10

Over de serie

Genres: Drama
Jaar: 2020
STARZPLAY
Manhunt: Deadly Games

Beschrijving:

Als beveiliger Richard Jewell tijdens de Olympische Spelen van 1996 in Atlanta een zware bom ontdekt, ontruimt hij het gebied waarmee hij honderden levens redt. Jewell wordt onthaald als een held, maar dan wordt hij er door de FBI en de media van beschuldigd de aanslag te hebben gepleegd. Jewell moet het opnemen tegen de FBI, de nationale nieuwsmedia en zijn eigen innerlijke demonen in een poging zijn onschuld te bewijzen en zijn naam te zuiveren. Intussen pleegt de echte dader, Eric Rudolph, een reeks van dodelijke bomaanslagen om vervolgens in de bergachtige wildernis van North Carolina te verdwijnen. Wat volgt is de grootste klopjacht uit de geschiedenis van de FBI. Rudolph vindt bondgenoten bij de plaatselijke bevolking en militiegroeperingen en bereidt een tegenaanval voor. Al snel dreigt een burgeroorlog uit te breken tussen de FBI en de plaatselijke bevolking. Alleen door te erkennen dat Richard Jewell onschuldig is en raakvlakken te zoeken met hun vijanden, kunnen de FBI en de plaatselijke bevolking samen op jacht naar Eric Rudolph om hem voor het gerecht te brengen.

Toon meer Toon minder

Acteurs:

Carla Gugino, Jesse C. Boyd, Cameron Britton, Judith Light, Gethin Anthony, Jack Huston, Jay O. Sanders, Arliss Howard

Rating:

12

Regisseurs:

Michael Dinner, John Goldwyn

Te zien op al je devices

De Canal+ Series kan je op al je devices bekijken. Kijk op je telefoon, laptop, tablet of gewoon op de tv.

smart-tv

Smart-tv

Kijk zonder kabels en kastjes via de TV App op je smart-tv.

telefoon-tablet-serie-kijken

Telefoon of tablet

Neem je favo series mee en kijk onderweg.

laptop-serie-kijken

Laptop

Kruip in bed en kijk die spannende aflevering.