Aflevering 2: Unabubba

Beschrijving van de aflevering:

Brennan en Knox vertellen FBI-directeur Louis Freeh dat ze de held verdenken van de aanslag. Freeh wil de zaak snel sluiten en geeft Brennan toestemming om Richard Jewell te ondervragen. Ook laat Freeh de burgemeester het verhaal lekken aan Kathy Scruggs, een hongerige misdaadverslaggeefster. Terwijl Brennan en Knox Richard tot een bekentenis proberen te dwingen, heeft Scruggs de krantenkop al klaar: “FBI verdenkt held van aanslag”. Hierop barst een internationale mediastorm los, zeker als Brennan publiekelijk het appartement van Richard Jewell laat doorzoeken. Zelfs Bobi, de moeder van Richard, begint te twijfelen aan zijn onschuld. Tegelijkertijd start de strijdlustige en ervaren ATF-agent Earl Embry een forensisch onderzoek waaruit blijkt dat Richard onschuldig is. De FBI heeft echter geen boodschap aan rivaliserende instanties of feiten die hun theorie tegenspreken. Embry wordt van de zaak gehaald en komt niet lang daarna bijna om het leven bij een bomaanslag bij een abortuskliniek buiten Atlanta.

Toon meer Toon minder

Acteurs:

Jesse C. Boyd, Anietra Hamper, Judith Light, Lila Lazarus, Cabot Rea, Cameron Britton, Darren Constantine, Pete Burris, Jack Huston, Ness Bautista, Justin Swain, Arliss Howard, Jay DeVon Johnson, Carla Gugino, Desmond Harrington, Ben Cain, Kelly Jenrette, Roxanne Hart, Jay O. Sanders, Kent Shocknek, Michael O'Keefe, Jeremy Denzlinger, Ricky Wayne, Joel Haberli, Cornelius Smith Jr., Paul Monte Jr., Gethin Anthony, Malerie Grady, Shelby Camilla

Toon meer Toon minder

Regisseurs:

Michael Dinner, John Goldwyn

Kijk volgende aflevering in seizoen 2

01
Manhunt: Deadly Games Seizoen 2 Aflevering 1

S02 E01

02
Manhunt: Deadly Games Seizoen 2 Aflevering 2

S02 E02

03
Manhunt: Deadly Games Seizoen 2 Aflevering 3

S02 E03

06
07
Manhunt: Deadly Games Seizoen 2 Aflevering 7

S02 E07

08
10

Over de serie

Genres: Drama
Jaar: 2020
LIONSGATE+
Manhunt: Deadly Games

Beschrijving:

Als beveiliger Richard Jewell tijdens de Olympische Spelen van 1996 in Atlanta een zware bom ontdekt, ontruimt hij het gebied waarmee hij honderden levens redt. Jewell wordt onthaald als een held, maar dan wordt hij er door de FBI en de media van beschuldigd de aanslag te hebben gepleegd. Jewell moet het opnemen tegen de FBI, de nationale nieuwsmedia en zijn eigen innerlijke demonen in een poging zijn onschuld te bewijzen en zijn naam te zuiveren. Intussen pleegt de echte dader, Eric Rudolph, een reeks van dodelijke bomaanslagen om vervolgens in de bergachtige wildernis van North Carolina te verdwijnen. Wat volgt is de grootste klopjacht uit de geschiedenis van de FBI. Rudolph vindt bondgenoten bij de plaatselijke bevolking en militiegroeperingen en bereidt een tegenaanval voor. Al snel dreigt een burgeroorlog uit te breken tussen de FBI en de plaatselijke bevolking. Alleen door te erkennen dat Richard Jewell onschuldig is en raakvlakken te zoeken met hun vijanden, kunnen de FBI en de plaatselijke bevolking samen op jacht naar Eric Rudolph om hem voor het gerecht te brengen.

Toon meer Toon minder

Acteurs:

Carla Gugino, Jesse C. Boyd, Cameron Britton, Judith Light, Gethin Anthony, Jack Huston, Jay O. Sanders, Arliss Howard

Rating:

12+

Regisseurs:

Michael Dinner, John Goldwyn

Te zien op al je devices

De Canal+ Series kan je op al je devices bekijken. Kijk op je telefoon, laptop, tablet of gewoon op de tv.

smart-tv

Smart-tv

Kijk zonder kabels en kastjes via de TV App op je smart-tv.

telefoon-tablet-serie-kijken

Telefoon of tablet

Neem je favo series mee en kijk onderweg.

laptop-serie-kijken

Laptop

Kruip in bed en kijk die spannende aflevering.