Aflevering 7: Eric

Beschrijving van de aflevering:

Voor het eerst wordt het verhaal verteld vanuit het standpunt van Eric Rudolph. Hij fantaseert erover om Brennan op te blazen. Eric woont in de bossen, is goed voorbereid en heeft alles onder controle. Hij heeft voor jaren voorraden, meerdere kampementen en manipuleert Big John en andere militieleden voor zijn eigen gewin. Hij sluit vriendschap met twee broers die in het bos wonen, overtuigt ze ervan onderdelen te halen om acht zware bommen te bouwen en vermoordt ze vervolgens in koele bloeden. Intussen wordt Richard Jewell tijdens een dramatisch interview op nationale televisie eindelijk van blaam gezuiverd. Brennan krijgt gewetenswroeging en vraagt zich af of hij een onschuldige man onrecht heeft aangedaan. Ondanks de bezwaren van Knox begint hij in te zien dat het bewijs van Embry klopt en dat Eric Rudolph de man is achter alle bomaanslagen. Toch weet Eric Big John over te halen om de FBI af te leiden terwijl hij in het geheim voorbereidingen treft voor een grote bomaanslag op de FBI-basis.

Toon meer Toon minder

Acteurs:

Jay O. Sanders, Mark Borkowski, Gethin Anthony, Kelly Jenrette, Arliss Howard, Judith Light, Mark Jeffrey Miller, Jack Huston, Cameron Britton, Jesse C. Boyd, Dihlon McManne, Brad William Henke, Greg Dehm, Roxanne Hart, Carla Gugino, Corey Maher

Toon meer Toon minder

Regisseurs:

Ali Selim, Andrew Sodroski

Kijk volgende aflevering in seizoen 2

01
Manhunt: Deadly Games Seizoen 2 Aflevering 1

S02 E01

02
Manhunt: Deadly Games Seizoen 2 Aflevering 2

S02 E02

03
Manhunt: Deadly Games Seizoen 2 Aflevering 3

S02 E03

06
07
Manhunt: Deadly Games Seizoen 2 Aflevering 7

S02 E07

08
10

Over de serie

Genres: Drama
Jaar: 2020
LIONSGATE+
Manhunt: Deadly Games

Beschrijving:

Als beveiliger Richard Jewell tijdens de Olympische Spelen van 1996 in Atlanta een zware bom ontdekt, ontruimt hij het gebied waarmee hij honderden levens redt. Jewell wordt onthaald als een held, maar dan wordt hij er door de FBI en de media van beschuldigd de aanslag te hebben gepleegd. Jewell moet het opnemen tegen de FBI, de nationale nieuwsmedia en zijn eigen innerlijke demonen in een poging zijn onschuld te bewijzen en zijn naam te zuiveren. Intussen pleegt de echte dader, Eric Rudolph, een reeks van dodelijke bomaanslagen om vervolgens in de bergachtige wildernis van North Carolina te verdwijnen. Wat volgt is de grootste klopjacht uit de geschiedenis van de FBI. Rudolph vindt bondgenoten bij de plaatselijke bevolking en militiegroeperingen en bereidt een tegenaanval voor. Al snel dreigt een burgeroorlog uit te breken tussen de FBI en de plaatselijke bevolking. Alleen door te erkennen dat Richard Jewell onschuldig is en raakvlakken te zoeken met hun vijanden, kunnen de FBI en de plaatselijke bevolking samen op jacht naar Eric Rudolph om hem voor het gerecht te brengen.

Toon meer Toon minder

Acteurs:

Carla Gugino, Jesse C. Boyd, Cameron Britton, Judith Light, Gethin Anthony, Jack Huston, Jay O. Sanders, Arliss Howard

Rating:

12+

Regisseurs:

Michael Dinner, John Goldwyn

Te zien op al je devices

De Canal+ Series kan je op al je devices bekijken. Kijk op je telefoon, laptop, tablet of gewoon op de tv.

smart-tv

Smart-tv

Kijk zonder kabels en kastjes via de TV App op je smart-tv.

telefoon-tablet-serie-kijken

Telefoon of tablet

Neem je favo series mee en kijk onderweg.

laptop-serie-kijken

Laptop

Kruip in bed en kijk die spannende aflevering.