Aflevering 10: Open Season

Beschrijving van de aflevering:

Brennan wordt ontslagen door directeur Freeh, maar de klopjacht op Eric Rudolph gaat door onder leiding van Knox. Uitgehongerd en onderkoeld vraagt Eric Rudolph de vrouw van Big John om hulp, maar zij jaagt hem weg met een geweer. Uiteindelijk zit er voor Eric niets anders op dan in de bewoonde wereld op zoek te gaan naar voedsel. Daar komt een einde aan de grootste klopjacht uit de Amerikaanse geschiedenis, als een agent Eric in een vuilnisbak ziet zoeken naar eten. Maar Eric heeft nog een laatste troef. Hij heeft overal rond Nantahala explosieven begraven, die wandelaars of padvinders kunnen doden. Tot afschuw van zijn eigen moeder, sluit Eric een deal met de aanklagers: een levenslange gevangenisstraf in ruil voor een bekentenis van alle bomaanslagen, inclusief die van de Olympische Spelen. Richard Jewell, die nu een droombaan heeft als politieagent in een klein stadje, komt naar de hoorzitting om Eric schuld te horen bekennen. Hiermee komt een einde aan Richards nachtmerrie.

Toon meer Toon minder

Acteurs:

Jack Huston, Cameron Britton, Carla Gugino, Arliss Howard, Judith Light, Jay O. Sanders, Gethin Anthony, Kelly Jenrette, Desmond Harrington, Ness Bautista, Brad William Henke, Alex Casnoff, Soleil Patterson, Roxanne Hart, Deirdre Lovejoy, Mark Rowe, Becky Ann Baker, Marley Shelton, Ethan Monaghan, Randy Kovitz, Daina Griffith, James Healy Jr., Nick Searcy, Billy Hepfinger, Annie Kitral, Scott A. Martin, Dana Cuomo, Faron Salisbury, Mike Stanley, Anthony M. Bertram, Amy Lyn Elliott, Michael O'Keefe

Toon meer Toon minder

Regisseurs:

Michael Dinner, John Goldwyn

Kijk volgende aflevering in seizoen 2

01
Manhunt Seizoen 2 Aflevering 1

S02 E01

02
Manhunt Seizoen 2 Aflevering 2

S02 E02

03
Manhunt Seizoen 2 Aflevering 3

S02 E03

06
07
Manhunt Seizoen 2 Aflevering 7

S02 E07

08
10

Over de serie

Genres: Drama Misdaad
Jaar: 2020
LIONSGATE+
Manhunt

Beschrijving:

Als beveiliger Richard Jewell tijdens de Olympische Spelen van 1996 in Atlanta een zware bom ontdekt, ontruimt hij het gebied waarmee hij honderden levens redt. Jewell wordt onthaald als een held, maar dan wordt hij er door de FBI en de media van beschuldigd de aanslag te hebben gepleegd. Jewell moet het opnemen tegen de FBI, de nationale nieuwsmedia en zijn eigen innerlijke demonen in een poging zijn onschuld te bewijzen en zijn naam te zuiveren. Intussen pleegt de echte dader, Eric Rudolph, een reeks van dodelijke bomaanslagen. Wat volgt is de grootste klopjacht uit de geschiedenis van de FBI. Rudolph vindt bondgenoten bij de plaatselijke bevolking en militiegroeperingen en bereidt een tegenaanval voor. Al snel dreigt een burgeroorlog uit te breken tussen de FBI en de plaatselijke bevolking. Alleen door te erkennen dat Richard Jewell onschuldig is en raakvlakken te zoeken met hun vijanden, kunnen de FBI en de plaatselijke bevolking samen op jacht naar Eric Rudolph om hem voor het gerecht te brengen.

Toon meer Toon minder

Acteurs:

Jack Huston, Cameron Britton, Carla Gugino, Arliss Howard, Judith Light, Jay O. Sanders, Gethin Anthony

Rating:

12+

Regisseurs:

Michael Dinner, John Goldwyn

Te zien op al je devices

De Canal+ Series kan je op al je devices bekijken. Kijk op je telefoon, laptop, tablet of gewoon op de tv.

smart-tv

Smart-tv

Kijk zonder kabels en kastjes via de TV App op je smart-tv.

telefoon-tablet-serie-kijken

Telefoon of tablet

Neem je favo series mee en kijk onderweg.

laptop-serie-kijken

Laptop

Kruip in bed en kijk die spannende aflevering.