Aflevering 5: Land of the Noonday Sun

Beschrijving van de aflevering:

De klopjacht op Eric is geopend, maar ondanks de middelen en de mankrachten van de FBI is Eric Rudolph onvindbaar in de wildernis van Nantahala. Brennan vermoedt dat Eric steun krijgt van de plaatselijke bevolking en probeert ze met een beloning van een miljoen dollar tot andere gedachten te brengen. Dit wakkert het anti-overheidssentiment aan, vooral nadat er onenigheid ontstaat tussen troepen van de FBI en de familie van een gerespecteerd militieleider. De beloning zet Pat, de moeder van Eric Rudolph ertoe aan om met de FBI te praten. Brennan en Knox vragen Pat om hulp, maar de afspraak neemt een bizarre wending als Dan, de broer van Eric, een boodschap wil overbrengen en zijn eigen hand afzaagt. Pat stapt naar de media en roept mensen op haar zoon te beschermen. Intussen belegt Richard Jewell een persconferentie om zijn zaak onder de aandacht van de media te brengen. Hij krijgt steun uit een onverwachte hoek.

Toon meer Toon minder

Acteurs:

Jack Huston, Cameron Britton, Carla Gugino, Arliss Howard, Jesse C. Boyd, Judith Light, Jay O. Sanders, Gethin Anthony, Ness Bautista, Desmond Harrington, Malerie Grady, Kent Shocknek, Becky Ann Baker, Marley Shelton, Tony Bingham, Daren Donofrio, Nick Searcy, Maceo Oliver, Tony Wade, Billy Hepfinger, Justin Mortelliti, Ethan Monaghan, Tammy Wyatt, Anabelle Holloway, Kelly Jenrette

Toon meer Toon minder

Regisseurs:

Janice Cooke, John Goldwyn

Kijk volgende aflevering in seizoen 2

01
Manhunt Seizoen 2 Aflevering 1

S02 E01

02
Manhunt Seizoen 2 Aflevering 2

S02 E02

03
Manhunt Seizoen 2 Aflevering 3

S02 E03

06
07
Manhunt Seizoen 2 Aflevering 7

S02 E07

08
10

Over de serie

Genres: Drama Misdaad
Jaar: 2020
LIONSGATE+
Manhunt

Beschrijving:

Als beveiliger Richard Jewell tijdens de Olympische Spelen van 1996 in Atlanta een zware bom ontdekt, ontruimt hij het gebied waarmee hij honderden levens redt. Jewell wordt onthaald als een held, maar dan wordt hij er door de FBI en de media van beschuldigd de aanslag te hebben gepleegd. Jewell moet het opnemen tegen de FBI, de nationale nieuwsmedia en zijn eigen innerlijke demonen in een poging zijn onschuld te bewijzen en zijn naam te zuiveren. Intussen pleegt de echte dader, Eric Rudolph, een reeks van dodelijke bomaanslagen. Wat volgt is de grootste klopjacht uit de geschiedenis van de FBI. Rudolph vindt bondgenoten bij de plaatselijke bevolking en militiegroeperingen en bereidt een tegenaanval voor. Al snel dreigt een burgeroorlog uit te breken tussen de FBI en de plaatselijke bevolking. Alleen door te erkennen dat Richard Jewell onschuldig is en raakvlakken te zoeken met hun vijanden, kunnen de FBI en de plaatselijke bevolking samen op jacht naar Eric Rudolph om hem voor het gerecht te brengen.

Toon meer Toon minder

Acteurs:

Jack Huston, Cameron Britton, Carla Gugino, Arliss Howard, Judith Light, Jay O. Sanders, Gethin Anthony

Rating:

12+

Regisseurs:

Michael Dinner, John Goldwyn

Te zien op al je devices

De Canal+ Series kan je op al je devices bekijken. Kijk op je telefoon, laptop, tablet of gewoon op de tv.

smart-tv

Smart-tv

Kijk zonder kabels en kastjes via de TV App op je smart-tv.

telefoon-tablet-serie-kijken

Telefoon of tablet

Neem je favo series mee en kijk onderweg.

laptop-serie-kijken

Laptop

Kruip in bed en kijk die spannende aflevering.