Aflevering 8: Join or Die

Beschrijving van de aflevering:

Brennan krijgt ontnuchterend nieuws van Embry: Embry heeft ontdekt dat Eric onderdelen voor een bom in handen heeft en een aanslag voorbereid. Brennan gaat naar Washington om Louis Freeh ervan te overtuigen van koerst te wijzigen: als ze toegeven dat ze Jewell valselijk hebben beschuldigd, kunnen samen met de “vijandelijke” milities in Nantahala Eric oppakken. Freeh zegt tegen Brennan dat als hij waarde hecht aan zijn carrière, hij meer manschappen moet inzetten, kracht moet uitstralen en een eventuele oorlog moet winnen. Brennan wil de waarheid achterhalen. Hij en Embry gaan ongewapend de bossen in om hun tegenstanders van de militie persoonlijk aan te spreken. Intussen worstelt Kathy Scruggs met de gevolgen van het televisie-interview van Jewell. Jewell klaagt haar aan, maar tijdens een heftig gesprek met Jewell en Watson, blijft Scruggs bij haar standpunt. Ze houdt vol dat ze niets verkeerd heeft gedaan en is niet van plan om haar excuus aan te bieden.

Toon meer Toon minder

Acteurs:

Jack Huston, Cameron Britton, Carla Gugino, Arliss Howard, Judith Light, Jay O. Sanders, Gethin Anthony, Kelly Jenrette, Pete Burris, Malerie Grady, Brad William Henke, Alex Casnoff, Tony DeMil, Russell Bradley Fenton, Justin Swain, Corey Maher, Allie McCulloch, Skyler Elyse Philpot, Gena Shaw, Geraldine Singer, Kasey Daley, Michael Harrity, Nick Searcy, Nancy McNulty

Toon meer Toon minder

Regisseurs:

Ali Selim, John Goldwyn

Kijk volgende aflevering in seizoen 2

01
Manhunt Seizoen 2 Aflevering 1

S02 E01

02
Manhunt Seizoen 2 Aflevering 2

S02 E02

03
Manhunt Seizoen 2 Aflevering 3

S02 E03

06
07
Manhunt Seizoen 2 Aflevering 7

S02 E07

08
10

Over de serie

Genres: Drama Misdaad
Jaar: 2020
LIONSGATE+
Manhunt

Beschrijving:

Als beveiliger Richard Jewell tijdens de Olympische Spelen van 1996 in Atlanta een zware bom ontdekt, ontruimt hij het gebied waarmee hij honderden levens redt. Jewell wordt onthaald als een held, maar dan wordt hij er door de FBI en de media van beschuldigd de aanslag te hebben gepleegd. Jewell moet het opnemen tegen de FBI, de nationale nieuwsmedia en zijn eigen innerlijke demonen in een poging zijn onschuld te bewijzen en zijn naam te zuiveren. Intussen pleegt de echte dader, Eric Rudolph, een reeks van dodelijke bomaanslagen. Wat volgt is de grootste klopjacht uit de geschiedenis van de FBI. Rudolph vindt bondgenoten bij de plaatselijke bevolking en militiegroeperingen en bereidt een tegenaanval voor. Al snel dreigt een burgeroorlog uit te breken tussen de FBI en de plaatselijke bevolking. Alleen door te erkennen dat Richard Jewell onschuldig is en raakvlakken te zoeken met hun vijanden, kunnen de FBI en de plaatselijke bevolking samen op jacht naar Eric Rudolph om hem voor het gerecht te brengen.

Toon meer Toon minder

Acteurs:

Jack Huston, Cameron Britton, Carla Gugino, Arliss Howard, Judith Light, Jay O. Sanders, Gethin Anthony

Rating:

12+

Regisseurs:

Michael Dinner, John Goldwyn

Te zien op al je devices

De Canal+ Series kan je op al je devices bekijken. Kijk op je telefoon, laptop, tablet of gewoon op de tv.

smart-tv

Smart-tv

Kijk zonder kabels en kastjes via de TV App op je smart-tv.

telefoon-tablet-serie-kijken

Telefoon of tablet

Neem je favo series mee en kijk onderweg.

laptop-serie-kijken

Laptop

Kruip in bed en kijk die spannende aflevering.