Seizoen 1

10
Nazis - Nazi Death Camp: The Great Escape
Aflevering 10: Nazi Death Camp: The Great Escape

Voormalige dwangarbeiders in vernietigingskamp Sobibor in Polen vertellen over hun leven als gevangenen en over hun wanhopige en moedige ontsnapping op 14 oktober 1943.

Lees meer
18
Nazis - V1: Hitler's Vengeance Missile
Aflevering 18: V1: Hitler's Vengeance Missile

Als vergelding voor bombardementen van de Geallieerden geeft Hitler opdracht tot de ontwikkeling van de V1, 's werelds eerste kruisraket. Ontworpen om zijn meedogenloze zoektocht naar wereldheerschapp...

Lees meer
19
Nazis - Hitler's Siegfried Line
Aflevering 19: Hitler's Siegfried Line

Hitlers Siegfriedlinie, een verdediginslinie langs het Duitse westfront van 630 km, bestond uit 12.000 bunkers, vele tankvallen en ondergrondse forten.

Lees meer
22
Nazis - The Eagle's Nest
Aflevering 22: The Eagle's Nest

Nadat hij in 1933 de macht greep, liet Hitler het Adelaarsnest bouwen om gasten te ontvangen. Russische troepen naderden in april 1945, maar ondanks de bombardementen bleven bijna alle bunkers en het ...

Lees meer
23
Nazis - Hitler's Killer Subs
Aflevering 23: Hitler's Killer Subs

Begin 1943 verliest Duitsland de strijd in het Atlantische gebied. Maar ze werken al sinds 1940 aan het ontwerp van een razendsnelle onderzeeër met een alles vernietigende vuurkracht.

Lees meer
24
Nazis - Hitler's Italian Fortress
Aflevering 24: Hitler's Italian Fortress

We reizen langs de sterkste verdedigingsbouwwerken van de nazi's, van Monte Cassino tot San Pietro en Rome. Om de geallieerden tegen te houden, bouwde Hitler ruim 40 ondoordringbare verdedigingslinies...

Lees meer
35
Nazis - Hitler's Disastrous Desert War
Aflevering 35: Hitler's Disastrous Desert War

Nadat Hitler het Afrikakorps eropuit heeft gestuurd om oprukkende Britse troepen te verslaan, lijkt generaal Rommel de overhand te krijgen - totdat de Britse commandant een gedurfd plan bedenkt.

Lees meer
36
Nazis - Hitler's Death Trains
Aflevering 36: Hitler's Death Trains

We zoomen in op Hitlers privétrein, enorme depots, spoorwegwapens en enorme locomotieven en laten zien hoe de nazileider de spoorwegen gebruikte om de 'Endlösung' te realiseren.

Lees meer
37
Nazis - Fortress Japan
Aflevering 37: Fortress Japan

Wanneer Amerika in de laatste maanden van de WOII Japan binnen dreigt te vallen, veranderen Japanners hun land in een fort en ontketenen ze een angstaanjagend nieuw wapen: kamikazepiloten.

Lees meer
38
Nazis - Pearl Harbor
Aflevering 38: Pearl Harbor

Het buitengewone verhaal over hoe Japan de verassingsaanval op de Amerikaanse legerbasis op Hawaï had voorbereid en uitgevoerd.

Lees meer
39
Nazis - Hitler's War In The Skies
Aflevering 39: Hitler's War In The Skies

Kijk mee hoe Hitler in sneltreinvaart een luchtmacht uit de grond stampte die bijna de ondergang van de Achtste Amerikaanse Luchtmacht betekende.

Lees meer
40
Nazis - Hitler's British Invasion Plan
Aflevering 40: Hitler's British Invasion Plan

Kijk mee naar Hitlers plan om Engeland binnen te vallen via het Kanaal en alle Engelse lucht- en landtroepen te vernietigen. Als dat plan was gelukt, dan was WOII heel anders verlopen.

Lees meer

Over de serie

Genres: Geschiedenis
National Geographic
Nazis

Beschrijving:

De gruwelijkste misdaden werden door de Nazi's gepleegd vanuit een diepe haat. We kijken naar hun vreselijkste wandaden, van onmenselijke experimenten tot hun wapens en bouwwerken.

Te zien op al je devices

De Canal+ Series kan je op al je devices bekijken. Kijk op je telefoon, laptop, tablet of gewoon op de tv.

smart-tv

Smart-tv

Kijk zonder kabels en kastjes via de TV App op je smart-tv.

telefoon-tablet-serie-kijken

Telefoon of tablet

Neem je favo series mee en kijk onderweg.

laptop-serie-kijken

Laptop

Kruip in bed en kijk die spannende aflevering.