Seizoen 1

01
One Strange Rock - Gasp
Aflevering 1: Gasp

De aarde creëert en reguleert haar zuurstofrijke atmosfeer op waanzinnige wijze. We onthullen hoe de aarde ons in leven houdt met behulp van allerlei fenomenen inclusief een belangrijk wezen.

Lees meer
02
One Strange Rock - Storm
Aflevering 2: Storm

Het ontstaan van de aarde ging gepaard met epische kosmische stormen. We gaan terug naar het begin en kijken hoe een storm van kosmische elementen zichzelf transformeerde naar onze leefbare aardbol.

Lees meer
03
One Strange Rock - Shield
Aflevering 3: Shield

De aarde en de zon hebben een relatie die lijkt op die van David en Goliath. De brandende ster geeft ons leven, maar de aarde moet zichzelf beschermen om de dodelijke stralingen te kunnen overleven.

Lees meer
04
One Strange Rock - Genesis
Aflevering 4: Genesis

De bouwstenen van het leven zijn in het hele universum te vinden, maar leven niet. We kijken naar de dynamische krachten die de aarde onderscheiden van andere planeten.

Lees meer
05
One Strange Rock - Alien
Aflevering 5: Alien

Al het leven op aarde begon als een bacterie en bleef dat voor 2 miljard jaar. Astronaut dr.

Lees meer
06
One Strange Rock - Survival
Aflevering 6: Survival

De aarde moet niet alleen leefbaar, maar ook dodelijk zijn. Uitsterving van diersoorten geeft evolutie de ruimte om zich verder te ontwikkelen.

Lees meer
07
One Strange Rock - Awakening
Aflevering 7: Awakening

Van al het leven op aarde, is het alleen de mens gelukt om de aarde te verlaten. We kijken naar de ontwikkeling van de mens, en waarom wij zoveel intelligenter zijn dan het andere leven op aarde.

Lees meer
08
One Strange Rock - Terraform
Aflevering 8: Terraform

Levende wezens hebben de aardbol altijd op bijzondere manieren vormgegeven, maar dat brengt ook veel gevaren met zich mee. Het creëert niet alleen nieuw leven, het kan het ook verwoesten.

Lees meer
09
One Strange Rock - Escape
Aflevering 9: Escape

Astronaut Chris Hadfield is al drie keer in de ruimte geweest, maar hij wil meer doen. Hij gelooft dat de mensheid alleen kan overleven als we naar een andere planeet vertrekken.

Lees meer
10
One Strange Rock - Home
Aflevering 10: Home

Na drie missies en 665 gewichtsloze dagen in de ruimte komt Peggy Whitson terug naar de aarde. Samen met Whitson kijken we naar de bouwstenen van onze planeet en wat deze nou zo uniek maakt.

Lees meer

Over de serie

Genres: Overig
National Geographic
One Strange Rock

Beschrijving:

Filmmaker Darren Aronosfky neemt ons mee op een boeiende reis waarin we de kwetsbaarheid en wonderen van de aarde onderzoeken. We kijken wat de aarde nu eigenlijk zo uniek maakt.

Te zien op al je devices

De Canal+ Series kan je op al je devices bekijken. Kijk op je telefoon, laptop, tablet of gewoon op de tv.

smart-tv

Smart-tv

Kijk zonder kabels en kastjes via de TV App op je smart-tv.

telefoon-tablet-serie-kijken

Telefoon of tablet

Neem je favo series mee en kijk onderweg.

laptop-serie-kijken

Laptop

Kruip in bed en kijk die spannende aflevering.