Aflevering 1: Hulp in de huishouding

Beschrijving van de aflevering:

Suzan (35) en Bram (37) zijn al jaren samen. Ze hebben een dochter van 5 jaar en hebben allebei een succesvolle carriere: Suzan als ondernemer en Bram als letselschade advocaat. Ze hebben sinds een aantal jaren een au-paur in huis, maar sinds een tijdje vermoedt Suzan dat Bram een verhouding heeft met een van zijn cliënten. Ze gaat op zoek naar de waarheid en schakelt een privédetective in. Hij ontdekt bij toeval dat Bram geen verhouding heeft met zijn cliënt, maar met iemand die veel dichter bij het gezin staat.

Acteurs:

Frits Groen (Prive Detective Santorini), Bjorn Niessen (Getuige), Martijn Roost (Harold), Marcino Iwicki

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

Over de serie

Genres: Drama Undercover
Jaar: 2013
Overspel in de liefde

Beschrijving:

Realityprogramma waarbij de waarheid over vreemdgaan boven water komt. We volgen mannen of vrouwen die hun partner verdenken van overspel. Ze starten een onderzoek naar het verborgen leven van hun geliefde, zonder dat deze dat door heeft en na genoeg bewijslast proberen ze hen op heterdaad te betrappen en te confronteren met hun overspel.

Acteurs:

Annemarie Hagenaars (Sanne), Perry Mulder (Simon), Marcino Iwicki (Jeroen), Kristel Klaassen (Iris), Galyna Kyyashko (Christina Parlovska), Martijn Roost (Vriend), Chris van der Wal (Cornald), Patty van Vliet (Nicky), Eitan Wynalda (Thomas), Karen Netscher (Dorien), Don Alphonso (Pravat), Ed van der Tol (Privé detective John Valerius), Dieuwertje de Goede-Hammer (Tess), Awi Rabelista (Gardener), Luca Savazzi (Richard), Privé detective John Valerius (Ed van der Tol), Inge de Boer (Dieuwertje de Goede-Hammer), Prive Detective Santorini (Frits Groen), Jeroen (Marcino Iwicki), Denzel von Deira (Mike Sahupala)

Toon meer Toon minder

Rating:

12+

Te zien op al je devices

De Canal+ Series kan je op al je devices bekijken. Kijk op je telefoon, laptop, tablet of gewoon op de tv.

smart-tv

Smart-tv

Kijk zonder kabels en kastjes via de TV App op je smart-tv.

telefoon-tablet-serie-kijken

Telefoon of tablet

Neem je favo series mee en kijk onderweg.

laptop-serie-kijken

Laptop

Kruip in bed en kijk die spannende aflevering.