Acteurs:

Iris van Erkel-Hoegaarde (Sylvia Hoeks), Willem Steenhouwer (Fedja Van Huêt), Huub Couwenberg (Kees Prins), Pepijn van Erkel (Ramsey Nasr), Elsie Steenhouwer-Couwenberg (Rifka Lodeizen), Willem Steenhouwer (Fedja van Huet)

Regisseurs:

Frank Ketelaar, Dana Nechushtan, Arno Dierickx

Seizoen 1

01
Aflevering 1: Mooie foto's

Iris en Pepijn hebben een conflict over de omgangsregeling van hun zoon. Elsie ziet het niet meer zitten in de gevangenis. Couwenberg heeft een onaangename mededeling voor Björn. Marit vindt een raadselachtig briefje van Willem.

Lees meer
02
Aflevering 2: Kapot Goed

Björn, de mentaal zieke zoon van de dubieuze vastgoedmagnaat Huub Couwenberg, gedraagt zich verdacht sinds de mysterieuze dood van zijn oom Louis Karelse. Iris schrikt zich rot wanneer ze ontdekt dat Pepijn door het Openbaar Ministerie wordt belast met het onderzoek naar Karelse. Op die manier komt hij namelijk oog in oog te staan met de advocaat van de familie Couwenberg: Willem Steenhouwer. Marco _ de tienerzoon van Willem en Elsie _ vraagt Rosie mee naar de schoolfuif, maar verliest zijn zelfbeheersing...

Lees meer
03
Aflevering 3: Terug Naar de Brug

De relatie van Iris en Willem wordt alsmaar gecompliceerder nu Pepijn door het Openbaar Ministerie werd aangesteld om de dood van Louis Karelse te onderzoeken. In de rechtbank zal hij namelijk lijnrecht tegenover Willem komen te staan, de advocaat van de familie Couwenberg. Iris en Willem besluiten hierdoor een punt achter hun verhouding te zetten, maar niet nadat ze elkaar nog een laatste keer gezien hebben... Ondertussen zet de politie het onderzoek naar de dood van Karelse verder. Ze trekken Björns verklaring echter zwaar in twijfel.

Lees meer
04
Aflevering 4: De Geheime Vriendin

Pepijn wordt alsmaar achterdochtiger en achtervolgt Iris op weg naar haar geheime afspraak. Marco vraagt of opa Couwenberg zijn invloed in de vastgoedwereld kan aanwenden om hem uit de nood te helpen. Björns alibi dreigt in gevaar te komen nu één van de prostituees steeds meer geld vraagt...

Lees meer
05
Aflevering 5: Bonus

Pepijn confronteert Iris met haar overspel, maar de onthullingen brengen hem op het Openbaar Ministerie in een onmogelijke positie. De prostituee die Björns alibi moet bevestigen krijgt haar bonus, maar op een andere manier dan zij verwachtte. Marit vraagt zich steeds meer af uit welk nest ze eigenlijk komt.

Lees meer
06
Aflevering 6: De Beslissing

De politie verdenkt Björn ervan betrokken te zijn bij de moord een prostituee. Iris en Pepijn belanden in een groot conflict over hun zoontje Menno. Elsie ontvangt een anoniem bericht waarin vermeld staat dat Willem vreemdgaat.

Lees meer
07
Aflevering 7: Sterf

Couwenberg is nu ook op de hoogte van de verhouding van zijn advocaat met de vrouw van de officier van justitie. Tot zijn grote zorg wordt de labiele Björn voortdurend verhoord over de moordzaak. Marco wil graag een klusje voor zijn opa doen. Iris is bang dat zij en haar haar zoontje Menno gevaar lopen.

Lees meer
08
Aflevering 8: De Deal

Elsie heeft Willem aan de deur gezet. Hij belooft Iris om zijn carriere als advocaat van Couwenberg stop te zetten. Deze wil echter een deal met Willem maken. Björn staat onder grote druk om te bekennen. Marco infiltreert in een kraakpand...

Lees meer
09
Aflevering 9: Foute Boel

Couwenberg probeert met man en macht om Björn uit handen van justitie te redden. Hij zoekt toenadering tot Pepijn. Marit neemt geen genoegen meer met smoesjes over haar familie. Marco krijgt een noodlottige ruzie in het kraakpand.

Lees meer
10
Aflevering 10: Knippen en Snijden

Iris beseft dat Willem niet los kan komen uit het criminele milieu en trekt haar conclusies. Marco belandt in kritieke toestand in het ziekenhuis. Pepijn biedt Couwenberg een kans om Björn uit de gevangenis te houden.

Lees meer
11
Aflevering 11: Moord

Iris en Pepijn proberen het weer samen. Iris is echter helemaal van de kaart wanneer Willem plots aangeklaagd wordt voor moord. Ze probeert de waarheid te achterhalen over Willems betrokkenheid bij de Couwenbergs. Marit keert zich tegen haar familie.

Lees meer
12
Aflevering 12: Morgen

Pepijn heeft zijn doel bereikt: Willem staat terecht wegens moord. Zowel zijn vrouw als zijn dochter getuigen tegen hem. Er is een vermoeden dat er een wapen de rechtszaal is binnengesmokkeld. Iris moet een definitieve keuze maken.

Lees meer

Over de serie

Jaar: 2011

Beschrijving:

Serie over het ingewikkelde leven van Iris, de succesvolle officier van Justitie en Willem, de advocaat van de grote vastgoedmagnaat Couwenberg. Ze beginnen een affaire zonder iets van elkaar te weten, maar we zien toch de interne worsteling tussen hun lustgevoelens en de liefde voor hun eigen gezin.

Acteurs:

Iris van Erkel-Hoegaarde (Sylvia Hoeks), Willem Steenhouwer (Fedja Van Huêt), Huub Couwenberg (Kees Prins), Pepijn van Erkel (Ramsey Nasr), Elsie Steenhouwer-Couwenberg (Rifka Lodeizen), Willem Steenhouwer (Fedja van Huet), Iris Hoegaarde (Sylvia Hoeks), Iris (Sylvia Hoeks), Willem (Fedja Van Huêt), Couwenberg (Kees Prins), Björn (Guido Pollemans), Pepijn (Ramsey Nasr), Elsie Couwenberg (Rifka Lodeizen), Iris Steenhouwer-Hoegaarde (Sylvia Hoeks), Anna Eckhardt (Thekla Reuten), Willem (Fedja van Huet), Reinier Smit (Yannick van de Velde), Menno van Erkel (Redmar Siegertsz), Esther de Bruin (Alexandra Alphenaar), Raimy Bocal (Ali Ben Horsting)

Toon meer Toon minder

Rating:

12+

Regisseurs:

Frank Ketelaar, Dana Nechushtan, Albert Jan van Rees, Arno Dierickx, Bram Schouw

Te zien op al je devices

De Canal+ Series kan je op al je devices bekijken. Kijk op je telefoon, laptop, tablet of gewoon op de tv.

smart-tv

Smart-tv

Kijk zonder kabels en kastjes via de TV App op je smart-tv.

telefoon-tablet-serie-kijken

Telefoon of tablet

Neem je favo series mee en kijk onderweg.

laptop-serie-kijken

Laptop

Kruip in bed en kijk die spannende aflevering.

Logo

© 2020 Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. Canal Digitaal is een merk gebruikt door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 2, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905