Aflevering 1: Mooie foto's

Beschrijving van de aflevering:

MOOIE FOTO'S De succesvolle fotografe Iris is getrouwd Pepijn _ een al even succesvolle officier van justitie _ en dol op haar zesjarig zoontje Menno. Op haar expositie maakt ze kennis met de charmante en attente advocaat Willem Steenhouwer, die haar laat voelen wat liefde op het eerste gezicht teweegbrengt. Iris en Willem zijn beiden getrouwd en hebben kinderen, maar dat weerhoudt hen niet om in het grootste geheim opnieuw af te spreken. Het afspraakje is het begin van een passionele, emotionele en hartstochtelijke verhouding.

Acteurs:

Sylvia Hoeks (Iris van Erkel-Hoegaarde), Fedja van Huêt (Willem Steenhouwer), Kees Prins (Huub Couwenberg), Ramsey Nasr (Pepijn van Erkel), Rifka Lodeizen (Elsie Steenhouwer-Couwenberg)

Regisseurs:

Frank Ketelaar

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

01
02
Overspel Seizoen 1 Aflevering 2

S01 E02

05
Overspel Seizoen 1 Aflevering 5

S01 E05

06
07
Overspel Seizoen 1 Aflevering 7

S01 E07

08
Overspel Seizoen 1 Aflevering 8

S01 E08

09
Overspel Seizoen 1 Aflevering 9

S01 E09

11
Overspel Seizoen 1 Aflevering 11

S01 E11

12
Overspel Seizoen 1 Aflevering 12

S01 E12

Over de serie

Jaar: 2011
Overspel

Beschrijving:

Serie over het ingewikkelde leven van Iris, de succesvolle officier van Justitie en Willem, de advocaat van de grote vastgoedmagnaat Couwenberg. Ze beginnen een affaire zonder iets van elkaar te weten, maar we zien toch de interne worsteling tussen hun lustgevoelens en de liefde voor hun eigen gezin.

Acteurs:

Sylvia Hoeks (Iris van Erkel-Hoegaarde), Fedja van Huêt (Willem Steenhouwer), Kees Prins (Huub Couwenberg), Ramsey Nasr (Pepijn van Erkel), Rifka Lodeizen (Elsie Steenhouwer-Couwenberg), Sylvia Hoeks (Iris Steenhouwer-Hoegaarde), Guido Pollemans (Björn Couwenberg), Rifka Lodeizen (Elsie Couwenberg), Sylvia Hoeks (Iris Hoegaarde), Sylvia Hoeks (Iris), Fedja van Huêt (Willem), Kees Prins (Couwenberg), Guido Pollemans (Björn), Ramsey Nasr (Pepijn), Thekla Reuten (Anna Eckhardt), Ramsey Nasr, Yannick van de Velde (Reinier Smit), Redmar Siegertsz (Menno van Erkel), Alexandra Alphenaar (Esther de Bruin), Ali Ben Horsting (Raimy Bocal)

Toon meer Toon minder

Rating:

12+

Regisseurs:

Frank Ketelaar, Dana Nechushtan, Albert Jan van Rees, Arno Dierickx, Bram Schouw

Te zien op al je devices

De Canal+ Series kan je op al je devices bekijken. Kijk op je telefoon, laptop, tablet of gewoon op de tv.

smart-tv

Smart-tv

Kijk zonder kabels en kastjes via de TV App op je smart-tv.

telefoon-tablet-serie-kijken

Telefoon of tablet

Neem je favo series mee en kijk onderweg.

laptop-serie-kijken

Laptop

Kruip in bed en kijk die spannende aflevering.