Aflevering 1: De zware kroon

Beschrijving van de aflevering:

In de eerste aflevering van het seizoen is Thomas Wayne gepromoveerd tot stationschef en wordt hij teruggestuurd naar Londen door de CIA, die het officiële beleid heeft om neutraal te blijven tijdens de burgeroorlog. Hierdoor komt Wayne op gespannen voet te staan met zijn vroegere vlam Martha Kane, die nu met inspecteur Victor Aziz werkt om het Britse verzet en de koningin te steunen. Zoals gewoonlijk heeft het verzet Alfreds vaardigheden nog steeds nodig, tegen een prijs. Martha en Aziz huren Alfred en zijn vrienden in om de belangrijke Raven-informant kolonel John Salt te ontvoeren en af te leveren. Bij de Raven-gevangenis werkt Bet Sykes nu trots als kapitein en arresteert ze studentenactivisten, waaronder Katie Browning, met wie ze een onverwachte klik krijgt. Ten slotte schakelt Alfred de hulp in van een van zijn oude SAS-maten, kapitein Gulliver Troy.

Toon meer Toon minder

Acteurs:

Ryan Fletcher, Emma Corrin, Jack Bannon, Hainsley Lloyd Bennett, Jason Flemyng, Ben Aldridge, Paloma Faith, Polly Walker

Regisseurs:

Danny Cannon

Kijk volgende aflevering in seizoen 2

Over de serie

Genres: Drama
Jaar: 2019
LIONSGATE+
Pennyworth

Beschrijving:

Deze DC-serie volgt Bruce Waynes legendarische butler Alfred Pennyworth, een voormalige Britse SAS-soldaat die een beveiligingsbedrijf opricht en gaat samenwerken met de jonge miljardair Thomas Wayne, die op dat moment nog niet de rijke vader van Bruce is, in het Londen van de jaren '60.

Acteurs:

Jack Bannon, Ben Aldridge, Ryan Fletcher, Jason Flemyng, Paloma Faith, Polly Walker, Hainsley Lloyd Bennett

Rating:

16+

Regisseurs:

Danny Cannon

Te zien op al je devices

De Canal+ Series kan je op al je devices bekijken. Kijk op je telefoon, laptop, tablet of gewoon op de tv.

smart-tv

Smart-tv

Kijk zonder kabels en kastjes via de TV App op je smart-tv.

telefoon-tablet-serie-kijken

Telefoon of tablet

Neem je favo series mee en kijk onderweg.

laptop-serie-kijken

Laptop

Kruip in bed en kijk die spannende aflevering.