Aflevering 4: De opgejaagde vos

Beschrijving van de aflevering:

Alfred wordt nog steeds gekweld door de recentelijke tragedie en wil Engeland nu helemaal achter zich laten. Hij zet zijn geweten opzij en sluit zich aan bij Gully's team voor een aankomende klus, maar de spanning stijgt tussen Alfred en zijn oude kapitein. Bet en Kate zijn weer in Noord-Londen, op zoek naar Bets zus Peg (actrice Polly Walker). In de afwezigheid van aartsbisschop Potter wil de English League een nieuwe minister-president verkiezen en John Ripper (gastacteur Danny Webb) houdt een schokkend pleidooi met een wreed partijprogramma. Thomas smeekt Martha om een persoonlijke gunst met betrekking tot zijn zus Patricia (gastactrice Salóme Gunnarsdóttir) en haar laatste romantische obsessie (gastacteur James Lance). Ten slotte eist de druk zijn tol bij Harwood door zijn positie in de Raven Union, wat hem richting een uitzending naar kolonel Salts vreselijke Project Stormcloud leidt. Niemand minder dan Lucius Fox (gastacteur Simon Manyonda) is getuige van het dodelijke proces.

Toon meer Toon minder

Acteurs:

Polly Walker, Hainsley Lloyd Bennett, Ryan Fletcher, Jason Flemyng, Emma Corrin, Ben Aldridge, Jack Bannon, Paloma Faith

Regisseurs:

Danny Cannon

Kijk volgende aflevering in seizoen 2

Over de serie

Genres: Drama
Jaar: 2019
LIONSGATE+
Pennyworth

Beschrijving:

Deze DC-serie volgt Bruce Waynes legendarische butler Alfred Pennyworth, een voormalige Britse SAS-soldaat die een beveiligingsbedrijf opricht en gaat samenwerken met de jonge miljardair Thomas Wayne, die op dat moment nog niet de rijke vader van Bruce is, in het Londen van de jaren '60.

Acteurs:

Jack Bannon, Ben Aldridge, Ryan Fletcher, Jason Flemyng, Paloma Faith, Polly Walker, Hainsley Lloyd Bennett

Rating:

16+

Regisseurs:

Danny Cannon

Te zien op al je devices

De Canal+ Series kan je op al je devices bekijken. Kijk op je telefoon, laptop, tablet of gewoon op de tv.

smart-tv

Smart-tv

Kijk zonder kabels en kastjes via de TV App op je smart-tv.

telefoon-tablet-serie-kijken

Telefoon of tablet

Neem je favo series mee en kijk onderweg.

laptop-serie-kijken

Laptop

Kruip in bed en kijk die spannende aflevering.