Aflevering 5: Het bloedende hart

Beschrijving van de aflevering:

Alfred gaat naar Thomas, op zoek naar een uitweg naar Amerika, maar beseft dat de prijs die hij moet betalen te hoog is, en hij wil geen schulden bij de CIA. Met Daveboy op sleeptouw gaat Alfred naar Gully voor een laatste klus om zo hun uitweg te kopen. Ondertussen houdt Frances Gaunt van de Union een geheime bijeenkomst. Hij voelt zich verraden en neemt contact op met de enige vrienden die hij denkt te kunnen vertrouwen, de gezusters Sykes. Helaas haalt Bets verleden haar in wanneer we meer te weten komen over haar duistere, disfunctionele verleden. Het loopt mis tijdens Gully's overval, wat leidt tot een mislukte ontsnapping en nog meer onenigheid tussen Alfred en zijn voormalige commandant. Alfred wordt geconfronteerd met de consequenties van zijn acties en vindt troost in de armen van Gullivers vrouw Melanie.

Toon meer Toon minder

Acteurs:

Jason Flemyng, Jack Bannon, Ryan Fletcher, Hainsley Lloyd Bennett, Ben Aldridge, Polly Walker, Emma Corrin, Paloma Faith

Regisseurs:

Danny Cannon

Kijk volgende aflevering in seizoen 2

Over de serie

Genres: Drama
Jaar: 2019
LIONSGATE+
Pennyworth

Beschrijving:

Deze DC-serie volgt Bruce Waynes legendarische butler Alfred Pennyworth, een voormalige Britse SAS-soldaat die een beveiligingsbedrijf opricht en gaat samenwerken met de jonge miljardair Thomas Wayne, die op dat moment nog niet de rijke vader van Bruce is, in het Londen van de jaren '60.

Acteurs:

Jack Bannon, Ben Aldridge, Ryan Fletcher, Jason Flemyng, Paloma Faith, Polly Walker, Hainsley Lloyd Bennett

Rating:

16+

Regisseurs:

Danny Cannon

Te zien op al je devices

De Canal+ Series kan je op al je devices bekijken. Kijk op je telefoon, laptop, tablet of gewoon op de tv.

smart-tv

Smart-tv

Kijk zonder kabels en kastjes via de TV App op je smart-tv.

telefoon-tablet-serie-kijken

Telefoon of tablet

Neem je favo series mee en kijk onderweg.

laptop-serie-kijken

Laptop

Kruip in bed en kijk die spannende aflevering.