Seizoen 1

01
Perfect Predators - 10 Animals That Will Kill You: Freak Attacks
Aflevering 1: 10 Animals That Will Kill You: Freak Attacks

Dierenarts Michelle Oakley uit Yukon en natuurfilmmaker Filipe DeAndrade putten uit hun enorme kennis van wilde dieren om de top tien beestjes te onthullen die je in een oogwenk zouden kunnen doden.

Lees meer
02
Perfect Predators - 10 Animals That Will Kill You: Deadly Encounters
Aflevering 2: 10 Animals That Will Kill You: Deadly Encounters

De kans om door een dier te worden gedood is misschien klein, maar niet onmogelijk. Van orka's tot elanden, hier zijn de tien dieren die je kunnen doden, en wat advies over hoe je ze kunt vermijden.

Lees meer
10
Perfect Predators - Rivers of Death
Aflevering 10: Rivers of Death

De rivieren van de wereld leveren water aan al het leven, maar ze zijn ook het decor van geweld. We onthullen hoe 's werelds sluwste roofdieren deze wateren in hun voordeel gebruiken om te overleven.

Lees meer
11
Perfect Predators - Ice Cold Killers
Aflevering 11: Ice Cold Killers

Van ijsberen in Alaska tot zeeluipaarden op Antarctica, we tonen hoe roofdieren hebben geleerd hoe ze door sneeuw, ijs en koude wateren moeten sluipen om in bevroren landschappen te jagen.

Lees meer
20
Perfect Predators - Swamps
Aflevering 20: Swamps

De uitgestrekte draslanden van Afrika verbergen dodelijke geheimen -elke slok water is een risico. We laten zien hoe de gevaarlijkste roofdieren van Afrika de moerassen benutten om hun prooi te doden.

Lees meer
21
Perfect Predators - Oceans
Aflevering 21: Oceans

De oceanen rond Afrika zijn dodelijke werelden. Hier, waar de jager vaak zelf een prooi wordt, laten we zien hoe de zeedieren van Afrika brute kracht en sluwe instincten gebruiken om te overleven.

Lees meer
22
Perfect Predators - Small But Deadly
Aflevering 22: Small But Deadly

Ze zijn misschien klein, maar deze Afrikaanse roofdiertjes zijn verrassend dodelijk. Van stokstaartjes en varanen tot arenden en mierenleeuwen, kleine dieren zijn soms grote moordenaars.

Lees meer
23
Perfect Predators - World's Deadliest Whale
Aflevering 23: World's Deadliest Whale

De intelligente en dodelijke orka domineert alle oceanen. We laten zien hoe de orka verschillende jachttechnieken gebruikt om over de oceanen te heersen als een van de dodelijkste dieren op aarde.

Lees meer
24
Perfect Predators - World's Deadliest: Lions
Aflevering 24: World's Deadliest: Lions

Leeuwen staan als brute moordmachines bekend, maar zelfs de sterkste heeft het weleens moeilijk. Kijk hoe leeuwen het opnemen tegen hyena's, krokodillen, nijlpaarden, kafferbuffels en zelfs elkaar.

Lees meer
25
Perfect Predators - Deep Sea Killers
Aflevering 25: Deep Sea Killers

We duiken diep in de oceanen om te zien hoe de machtigste roofdieren van de wereld hun natuurlijke arsenaal en killerinstinct gebruiken om te jagen en zich tegen andere roofdieren te beschermen.

Lees meer
26
Perfect Predators - Masters of the Coast
Aflevering 26: Masters of the Coast

In 's werelds kustgebieden leven dieren met speciale talenten om hun slachtoffers te overmeesteren. Van een gigantische bek tot een stiekeme angel, dit zijn kustbewoners die bijten, steken en doden.

Lees meer

Over de serie

Genres: Documentaire
National Geographic
Perfect Predators

Beschrijving:

Ze zijn gezegend met snelheid, uithoudingsvermogen en een moordenaarsinstinct. We onthullen hoe de meest meedogenloze roofdieren hun talenten gebruiken om aan de top van de voedselketen te blijven.

Te zien op al je devices

De Canal+ Series kan je op al je devices bekijken. Kijk op je telefoon, laptop, tablet of gewoon op de tv.

smart-tv

Smart-tv

Kijk zonder kabels en kastjes via de TV App op je smart-tv.

telefoon-tablet-serie-kijken

Telefoon of tablet

Neem je favo series mee en kijk onderweg.

laptop-serie-kijken

Laptop

Kruip in bed en kijk die spannende aflevering.