Seizoen 1

01
PREDATORS - Grizzly Empire
Aflevering 1: Grizzly Empire

Een berenfamilie in Alaska raakt voor het oog van de camera op vreselijke wijze verscheurd. Een berenjong moet alles op alles zetten om te overleven tussen de grizzlyberen.

Lees meer
02
PREDATORS - Killer Seals
Aflevering 2: Killer Seals

Laat je niet misleiden door hun schattige snuit en snorharen. Grijze zeehonden zijn meedogenloze roofdieren. Ze leven in de ijzige wateren van de Noord-Atlantische oceaan. Als een van de grootste Euro...

Lees meer
03
PREDATORS - The Enemy Within
Aflevering 3: The Enemy Within

Sekekama, de Koning van de roedel, moet met zijn tegenstanders om de troon strijden, waaronder ook met zijn drie oudste zonen.

Lees meer
04
PREDATORS - First Blood
Aflevering 4: First Blood

Neo bereidt zich voor op een leven als eenzame jager. De druk wordt groter als hij sterker wordt en zijn vader, Dark Eyes, hem kwijt wil.

Lees meer
05
PREDATORS - Reign of Traitors
Aflevering 5: Reign of Traitors

De roedel bereikt een breekpunt als Sekekama worstelt om de opstand van zijn drie zonen te onderdrukken en zijn koninkrijk te beschermen.

Lees meer
06
PREDATORS - King Slayers
Aflevering 6: King Slayers

Sekekama moet zijn familie door vijandig gebied leiden om hen te redden van de droogte, maar door zijn gok moet hij een bloedige strijd aangaan.

Lees meer
07
PREDATORS - Wet
Aflevering 7: Wet

Duik mee onder de ijzige golven van de Aleoeten in Alaska. We aanschouwen een jachttechniek die bijna nooit wordt gezien bij orka's.

Lees meer
08
PREDATORS - Stealth
Aflevering 8: Stealth

Kijk mee naar de jachtstrategieën van de dieren die in het bos leven. Ze proberen te overleven in een van de groenste landschappen ter wereld.

Lees meer
09
PREDATORS - Naked
Aflevering 9: Naked

Van een cheeta die de eetlust van zes grote katten probeert te stillen, tot slimme bavianen die de acaciaboom beklimmen voor een maaltijd, het leven is een strijd voor 's werelds sterkste roofdieren.

Lees meer
10
PREDATORS - In The Shallows
Aflevering 10: In The Shallows

De wereld zit vol met veerkrachtige dieren die overleven in grillige landschappen waar land en zee samenkomen. In het ondiepe water gaan roofdieren de strijd aan in epische overlevingsgevechten.

Lees meer
11
PREDATORS - Seaside Assassins
Aflevering 11: Seaside Assassins

Op enkele van de meest paradijselijke stranden van de planeet vinden verbeten gevechten plaats tussen meedogenloze roofdieren. Op deze vredige landschappen overleven alleen de sterkste dieren.

Lees meer
12
PREDATORS - Rumble In The Jungle
Aflevering 12: Rumble In The Jungle

Oerwouden herbergen dodelijke dieren die een arsenaal aan vaardigheden gebruiken om te overleven. We zien dieren die op de loer liggen in de schaduw van de jungle en wachten op hun volgende maaltijd.

Lees meer
13
PREDATORS - Clash of Clans
Aflevering 13: Clash of Clans

In de uitgestrekte wildernis van het Krugerpark leven een roedel wilde honden en een clan wilde hyena's een zwaar leven. Elke dag vechten en jagen ze om te overleven en hun jongen groot te brengen.

Lees meer
15
PREDATORS - Animal Assassins
Aflevering 15: Animal Assassins

Van de diepten van de oceanen tot de toppen van de bergketens, onze planeet wemelt van de koelbloedige roofdieren. Meedogenloos en gebouwd om te doden, we onthullen 's werelds wreedste roofdieren.

Lees meer
16
PREDATORS - Ancient Predator
Aflevering 16: Ancient Predator

Hoewel we groter zijn, zijn we geen partij voor de superreptielen van de wereld. We kijken hoe deze prehistorische dieren brute kracht gebruiken om te pakken wat ze willen, wanneer ze maar willen.

Lees meer
17
PREDATORS - Killer Claws
Aflevering 17: Killer Claws

Hoewel ze met uitsterven worden bedreigd door het snel veranderende klimaat, weten zwarte beren, grizzly's en ijsberen nog altijd alles wat hun pad kruist met doodsangst te vervullen.

Lees meer

Over de serie

Genres: Documentaire
Jaar: 2015
National Geographic
PREDATORS

Beschrijving:

De sterkste prooidieren in het dierenrijk zijn meedogenloze jagers. Ze hebben een geweldig jachtinstinct en zijn in staat hun slachtoffers snel uit te schakelen.

Te zien op al je devices

De Canal+ Series kan je op al je devices bekijken. Kijk op je telefoon, laptop, tablet of gewoon op de tv.

smart-tv

Smart-tv

Kijk zonder kabels en kastjes via de TV App op je smart-tv.

telefoon-tablet-serie-kijken

Telefoon of tablet

Neem je favo series mee en kijk onderweg.

laptop-serie-kijken

Laptop

Kruip in bed en kijk die spannende aflevering.