Seizoen 1

01
Predators - Grizzly Empire
Aflevering 1: Grizzly Empire

Bruine beer Thor vecht om te overleven in Alaska. Zelfs met bescherming van moeder, vertrouwt Thor op zijn vaardigheden en geluk om te overleven.

Lees meer
02
Predators - Killer Seals
Aflevering 2: Killer Seals

Laat je niet misleiden door hun schattige snuit en snorharen. Grijze zeehonden zijn meedogenloze roofdieren.

Lees meer
03
Predators - The Enemy Within
Aflevering 3: The Enemy Within

Sekekama, de onbetwiste koning van de Moerastroep, moet het opnemen tegen rivalen voor de troon. Zelfs zijn eigen zonen zijn hongerig naar macht en dreigen de koning omver te werpen.

Lees meer
04
Predators - First Blood
Aflevering 4: First Blood

Neo moet zich voorbereiden op het leven als eenzame moordenaar, maar zijn toekomst hangt aan een zijden draadje als zijn moeder voor hun fort moet vechten en zwaar gewond achterblijft. De druk neemt t...

Lees meer
05
Predators - Reign of Traitors
Aflevering 5: Reign of Traitors

De Moerastroep staat op barsten. Sekekama heeft de grootste moeite om zijn drie afvallige zoons onder de duim te houden en zijn koninkrijk te beschermen.

Lees meer
06
Predators - King Slayers
Aflevering 6: King Slayers

Koning Sekekama van de Moerastroep wordt ouder. De meedogenloze droogte die het koninkrijk in haar greep houdt, dwingt hem ertoe om zijn familie naar vijandelijk gebied te leiden.

Lees meer
07
Predators - Wet
Aflevering 7: Wet

Duik mee onder de ijzige golven van de Aleoeten in Alaska. We aanschouwen een jachttechniek die bijna nooit wordt gezien bij orka's.

Lees meer
09
Predators - Naked
Aflevering 9: Naked

Van een cheeta die de eetlust van zes grote katten probeert te stillen, tot slimme bavianen die de acaciaboom beklimmen voor een maaltijd, het leven is een strijd voor 's werelds sterkste roofdieren.

Lees meer
10
Predators - In The Shallows
Aflevering 10: In The Shallows

De wereld zit vol met veerkrachtige dieren die overleven in grillige landschappen waar land en zee samenkomen. In het ondiepe water gaan roofdieren de strijd aan in epische overlevingsgevechten.

Lees meer
11
Predators - Seaside Assassins
Aflevering 11: Seaside Assassins

Op enkele van de meest paradijselijke stranden van de planeet vinden verbeten gevechten plaats tussen meedogenloze roofdieren. Op deze vredige landschappen overleven alleen de sterkste dieren.

Lees meer
12
Predators - Rumble In The Jungle
Aflevering 12: Rumble In The Jungle

Oerwouden herbergen dodelijke dieren die een arsenaal aan vaardigheden gebruiken om te overleven. We zien dieren die op de loer liggen in de schaduw van de jungle en wachten op hun volgende maaltijd.

Lees meer
13
Predators - Spotted Hyena and African Wild Dog
Aflevering 13: Spotted Hyena and African Wild Dog

In de uitgestrekte wildernis van het Krugerpark leven een roedel wilde honden en een clan wilde hyena's een zwaar leven. Elke dag vechten en jagen ze om te overleven en hun jongen groot te brengen.

Lees meer
15
Predators - Animal Assassins
Aflevering 15: Animal Assassins

Van de diepten van de oceanen tot de toppen van de bergketens, onze planeet wemelt van de koelbloedige roofdieren. Meedogenloos en gebouwd om te doden, we onthullen 's werelds wreedste roofdieren.

Lees meer
16
Predators - Ancient Predator
Aflevering 16: Ancient Predator

Hoewel we groter zijn, zijn we geen partij voor de superreptielen van de wereld. We kijken hoe deze prehistorische dieren brute kracht gebruiken om te pakken wat ze willen, wanneer ze maar willen.

Lees meer
17
Predators - Killer Claws
Aflevering 17: Killer Claws

Hoewel ze met uitsterven worden bedreigd door het snel veranderende klimaat, weten zwarte beren, grizzly's en ijsberen nog altijd alles wat hun pad kruist met doodsangst te vervullen.

Lees meer

Over de serie

Genres: Overig
National Geographic
Predators

Beschrijving:

De sterkste prooidieren in het dierenrijk zijn meedogenloze jagers. Ze hebben een geweldig jachtinstinct en zijn in staat hun slachtoffers snel uit te schakelen.

Te zien op al je devices

De Canal+ Series kan je op al je devices bekijken. Kijk op je telefoon, laptop, tablet of gewoon op de tv.

smart-tv

Smart-tv

Kijk zonder kabels en kastjes via de TV App op je smart-tv.

telefoon-tablet-serie-kijken

Telefoon of tablet

Neem je favo series mee en kijk onderweg.

laptop-serie-kijken

Laptop

Kruip in bed en kijk die spannende aflevering.