Seizoen 9

16
Ridiculousness - Chanel and Sterling XLVI
Aflevering 16: Chanel and Sterling XLVI

In een nieuwe aflevering van Ridiculousness werken Rob, Chanel en Steelo wat Straatvlees weg, feesten ze met wat Sis-zussen en gaan de trap op en af met wat extreme Trapveren.

Lees meer
17
Ridiculousness - Jessie J
Aflevering 17: Jessie J

In een nieuwe Ridiculousness is singer-songwriter Jessie J te gast bij Rob, Steelo, en Chanel en leert hoe je Do It Like A Dude, hoort de waarheid in Moederverklaringen en ziet hoe men optaters krijgt...

Lees meer
18
Ridiculousness - Chanel and Sterling XLVII
Aflevering 18: Chanel and Sterling XLVII

In een nieuwe aflevering van Ridiculousness gaan Rob, Chanel en Steelo op vakantie naar LAKE PAINATONKA, grijpen ze de grijpgrage handjes in GRABBIES en kijken ze hoe nietsvermoedende mensen EFFED FRO...

Lees meer
19
Ridiculousness - DJ Paul
Aflevering 19: DJ Paul

In een nieuwe Ridiculousness is hiphop-legende DJ Paul bij Rob, Chanel en Steelo voor een potje Zapgeluk, om te genieten van het Juggleven en om wat Beatspiratie op te doen.

Lees meer
20
Ridiculousness - Chanel and Sterling XLVIII
Aflevering 20: Chanel and Sterling XLVIII

In een nieuwe aflevering van Ridiculousness zitten Rob, Chanel en Steelo vast in Stuck My Life, nemen ze een risico in Gator Gamblin' en voegen ze zich bij de Gravy Seals.

Lees meer
21
Ridiculousness - Young M.A.
Aflevering 21: Young M.A.

In deze nieuwe aflevering van Ridiculousness praat rapper Young M.A met Rob, Chanel en Steelo over mensen met 'Hot Sauce', de betekenis van 'Red Lyfe' en over geldbaden.

Lees meer
22
Ridiculousness - Grossest Episode Ever
Aflevering 22: Grossest Episode Ever

Deze nieuwe Ridiculousness is goorder dan ooit. Rob, Chanel en Steelo checken wat getalenteerde Kontfluisteraars, ontlopen Snotapen en ontdekken wat er zo walgelijk is aan Moedervogelen.

Lees meer
23
Ridiculousness - Tami Roman
Aflevering 23: Tami Roman

In een nieuwe Ridiculousness komt realityster Tami Roman langs bij Rob, Chanel en Steelo om te praten over haar Rattenfobie, wat Straatdomheid precies is en hoe het is om Achterwerkspijt te hebben.

Lees meer
24
Ridiculousness - Ridic Remix
Aflevering 24: Ridic Remix

In een nieuwe remix-aflevering van Ridiculousness ruilen Rob, Chanel en Steelo van rol. Chanel leert ons dat schattig dodelijk is in CUTE KILLS. Steelo waarschuwt voor DEATH CARTS en Rob laat aanvarin...

Lees meer
25
Ridiculousness - Zomervakantie
Aflevering 25: Zomervakantie

In een nieuwe aflevering van Ridiculousness vieren Rob, Chanel en Steelo de zomervakantie door SAND BLASTED te worden, naar PAINLAND te reizen en te feesten met THE BANG GANG.

Lees meer
26
Ridiculousness - Charlamagne Tha God
Aflevering 26: Charlamagne Tha God

In deze nieuwe aflevering van Ridiculousness is radio- en tv-ster Charlamagne Tha God te gast bij Rob, Chanel en Steelo om namen te respecteren en de ezel van de dag uit te roepen, en ze beseffen dat ...

Lees meer
27
Ridiculousness - Gene Dyrdek.
Aflevering 27: Gene Dyrdek.

In een nieuwe Ridiculousness worden Rob, Chanel en Sterling vergezeld door niemand anders dan Robs vader Gene, die ze onderwijst over de KRACHT VAN MAGNETEN, dat het NOOIT TE LAAT is en over de myster...

Lees meer
28
Ridiculousness - Big Baby D.R.A.M.
Aflevering 28: Big Baby D.R.A.M.

In een nieuwe Ridiculousness is rapper Big Baby D.R.A.M. bij Rob, Chanel en Steelo om te kijken naar SLECHTE BROCCOLI, OOMS te leren spreken en te strijden tegen STEDELIJKE ROOFDIEREN.

Lees meer
29
Ridiculousness - Post Malone
Aflevering 29: Post Malone

In een nieuwe Ridiculousness is rapper Post Malone bij Rob, Chanel en Steelo om te kijken naar hele BLANKE IVERSONS, te morsen met de categorie SAUZEN en hun KNOKKELTATTOOS te laten zien.

Lees meer
30
Ridiculousness - DJ Khaled
Aflevering 30: DJ Khaled

In een speciale Mayor Key-diculousness leert DJ Khaled Rob, Chanel en Sterling hoe je DANKBAAR moet zijn, hoe je HEN vermijdt en hoe je kunt VERDWALEN OP SKI'S.

Lees meer

Over de serie

Genres: Komedie
Jaar: 2017
MTV
Ridiculousness

Beschrijving:

Rob Dyrdek presenteert een programma over internetfilmpjes met bekende gasten en zijn co-presentatoren Sterling 'Steelo' Brom en Chanel West Coast.

Te zien op al je devices

De Canal+ Series kan je op al je devices bekijken. Kijk op je telefoon, laptop, tablet of gewoon op de tv.

smart-tv

Smart-tv

Kijk zonder kabels en kastjes via de TV App op je smart-tv.

telefoon-tablet-serie-kijken

Telefoon of tablet

Neem je favo series mee en kijk onderweg.

laptop-serie-kijken

Laptop

Kruip in bed en kijk die spannende aflevering.