Seizoen 1

01
SECRETS OF THE ZOO - King of The Jungle
Aflevering 1: King of The Jungle

Vandaag onderzoeken de dierenartsen waarom een schattige koala afvalt. Een routineonderzoek van een populaire maki krijgt een onverwachte wending en een paar takins kunnen elk moment gaan bevallen.

Lees meer
02
SECRETS OF THE ZOO - Dhole Lotta Love
Aflevering 2: Dhole Lotta Love

Moederloze dhole-pups hopen op acceptatie van de roedelleider, een bedreigde chuckwalla blijkt tegen alle verwachtingen in nog vruchtbaar en een 44-jarige orang-oetan wordt helemaal doorgelicht.

Lees meer
03
SECRETS OF THE ZOO - Flock of Flamingos
Aflevering 3: Flock of Flamingos

Een groep flamingo's fladdert naar zijn weide, een norse struisvogel weigert alle injecties, een neushoorn geeft haar verzorgers het nakijken en een geit krijgt een ernstige ziekte.

Lees meer
04
SECRETS OF THE ZOO - A Cheetah's Greatest Race
Aflevering 4: A Cheetah's Greatest Race

De dierenartsen staan voor een raadsel als een cheeta een mysterieuze ziekte krijgt. Een Indische olifant ondergaat kunstmatige inseminatie en twee jonge herten proberen zich te bewijzen.

Lees meer
05
SECRETS OF THE ZOO - Wolf Pup Watch
Aflevering 5: Wolf Pup Watch

De verzorgers zijn dolenthousiast als een verborgen camera de geboorte van een nest wolfjes vastlegt. En de dierenartsen staan voor een raadsel als een landschildpad een mysterieuze ziekte krijgt.

Lees meer
06
SECRETS OF THE ZOO - Snaky, Breaky Heart
Aflevering 6: Snaky, Breaky Heart

Het wordt een complete chaos als de verzorgers de felle flamingo's hun jaarlijkse controle willen geven. Ondertussen onderzoeken de dierenartsen blitse ijsberenpoep en een mogelijke slangenromance.

Lees meer
07
SECRETS OF THE ZOO - Koala-Ty Time
Aflevering 7: Koala-Ty Time

De baby's van ZooTampa worden snel groot. Een jonge koala is nu volwassen en hangt wat rond met zijn verzorger. Later is het team druk in de weer met een neushoorn van 320 kilo die pas zes maanden is.

Lees meer
08
SECRETS OF THE ZOO - Wallaby Welcome
Aflevering 8: Wallaby Welcome

Vandaag komt er een nieuwe vrouwtjeswallaby in ZooTampa, een recordmaki viert een mijlpaal en een geliefd dwergnijlpaard maakt zich klaar om naar een nieuw verblijf te verhuizen.

Lees meer
09
SECRETS OF THE ZOO - Spring Training
Aflevering 9: Spring Training

Twee jonge pinguïns gaan naar de pinguïncrèche en een tweevingerige luiaard maakt zich klaar voor haar debuut als dierenambassadeur. Ondertussen wacht het team op de geboorte van een bongobaby.

Lees meer
10
SECRETS OF THE ZOO - Polar Bear Opposites
Aflevering 10: Polar Bear Opposites

Als het paarseizoen nadert, hoopt men op ijsbeerwelpjes. Twee wolven gaan op een blind date, een stekelvarken wordt behandeld aan zijn gebit en een olifant krijgt een bijzondere medische behandeling.

Lees meer
11
SECRETS OF THE ZOO - Hiss and Hers
Aflevering 11: Hiss and Hers

Een neushoorn die gaat bevallen, moet weggehaald worden bij de andere dieren. Twee leeuwen verlaten de troep en een stel kannibalistische slangen hebben een riskante date.

Lees meer
12
SECRETS OF THE ZOO - Giraffic Park
Aflevering 12: Giraffic Park

Vandaag wordt een timide, jonge giraf verwelkomd in zijn nieuwe thuis. Een vampiervleermuis maakt zich op voor een bevalling en zorgzame verzorgers geven een epileptische chimpansee een beter leven.

Lees meer
13
SECRETS OF THE ZOO - Secrets of The Zoo: Women of The Wilds
Aflevering 13: Secrets of The Zoo: Women of The Wilds

We kijken achter de schermen van de hectische Columbus Zoo en zien hoe Suzi cheetahweesjes opvoedt, dr. Katie helpt bij de diagnose van een stinkdier en dr. Priya een riskant onderzoek bij een zebraha...

Lees meer

Over de serie

Genres: Documentaire
Jaar: 2019
National Geographic
SECRETS OF THE ZOO

Beschrijving:

We krijgen ongekende toegang tot Columbus Zoo en maken kennis met de toegewijde verzorgers die zich dag en nacht inzetten om alle dieren in deze dierentuin blij en gezond te houden.

Te zien op al je devices

De Canal+ Series kan je op al je devices bekijken. Kijk op je telefoon, laptop, tablet of gewoon op de tv.

smart-tv

Smart-tv

Kijk zonder kabels en kastjes via de TV App op je smart-tv.

telefoon-tablet-serie-kijken

Telefoon of tablet

Neem je favo series mee en kijk onderweg.

laptop-serie-kijken

Laptop

Kruip in bed en kijk die spannende aflevering.