Seizoen 1

01
Space - Iss 24/7 On A Space Station
Aflevering 1: Iss 24/7 On A Space Station

We verkennen het International Space Station, een van de meest ambitieuze prestaties van de mens en zien hoe het werkt en hoe het leven er voor de bemanning aan boord aan toe gaat.

Lees meer
02
Space - Mars: Inside SpaceX
Aflevering 2: Mars: Inside SpaceX

We mogen voor het eerst achter de schermen van SpaceX kijken om te zien hoe Elon Musk en zijn ingenieurs met grote tegenslagen en geweldige overwinningen werken aan hun missie om mensen naar Mars te b...

Lees meer
03
Space - Explorer: Journey To Europa
Aflevering 3: Explorer: Journey To Europa

We volgen een groep ambitieuze onderzoekers en wetenschappers die naar Europa reizen, een ijskoude maan van Jupiter waar wellicht de meeste kans is op buitenaards leven in ons zonnestelsel.

Lees meer
04
Space - Saturn Inside The Rings
Aflevering 4: Saturn Inside The Rings

We volgen Cassini's reis vanaf de eerste keer dat het ruimtevaartuig de ringen en ijsmanen om Saturnus verkent tot diens laatste missie, en onthullen fascinerende details over deze mysterieuze planeet...

Lees meer
05
Space - Episode 1
Aflevering 5: Episode 1

Het MBRSC is gespecialiseerd in ruimtevaart. In aflevering één zien we hoe ze hun eerste satelliet hebben gebouwd.

Lees meer
06
Space - Space Rockets
Aflevering 6: Space Rockets

Metalen platen ombouwen tot een vliegende taxi voor naar de ruimte is niet eenvoudig. We bekijken hoe de Amerikaanse raketbouwer ULA aan de voorhoede staat van de verkenning van de laatste grens.

Lees meer
07
Space - Space Race
Aflevering 7: Space Race

In het Paranal Observatorium in de Atacamawoestijn praat Phil Keoghan met de wetenschappers die ESO's Very Large Telescope bemannen. Mariana van Zeller wil meer weten van de Flat Earth Society.

Lees meer
08
Space - Episode 2
Aflevering 8: Episode 2

We onthullen het verhaal van de eerste satelliet van het Mohammed Bin Rashid Space Centre die naar Mars gaat. En de astronauten Hazzaa AlMansoori en Sultan AlNeyadi bereiden zich voor op een reis.

Lees meer
09
Space - Impossible Challenge
Aflevering 9: Impossible Challenge

Voor het eerst zijn in een docu reconstructies, 3D-beelden en digitale archiefbeelden in ultra-HD te zien van het Apollo-ruimteprogramma. Deze aflevering volgt de Apollo 1 tot en met Apollo 8.

Lees meer
10
Space - Ultimate Mission
Aflevering 10: Ultimate Mission

Voor het eerst zijn in een docu reconstructies, realistische 3D-beelden en digitale archiefbeelden in ultra-HD te zien van het Apollo-ruimteprogramma. Deze aflevering richt zich op de Apollo 11.

Lees meer
11
Space - Episode 3
Aflevering 11: Episode 3

Van het eerste idee tot de lancering van de Hope-satelliet verdiepen we ons in de baanbrekende UAE-missie. Betrokkenen vertellen over de unieke uitdagingen van een reis naar Mars.

Lees meer
12
Space - Moon Landings Declassified
Aflevering 12: Moon Landings Declassified

Iedereen kent de verhalen over de maanlanding, maar er waren ook ontzettend veel bepalende momenten achter de schermen. Kijk mee naar deze nooit eerder vertelde verhalen.

Lees meer
13
Space - Mars: One Day On The Red Planet
Aflevering 13: Mars: One Day On The Red Planet

We maken een reis op Mars van zonsopgang tot zonsondergang en laten gigantische vulkanen, stokoude meren, buitenaardse ijswerelden en gecrashte ruimteschepen zien.

Lees meer
14
Space - Built For Mars: The Perseverance Rover
Aflevering 14: Built For Mars: The Perseverance Rover

BUILD FOR MARS: THE PERSEVERANCE ROVER neemt een kijkje achter de schermen bij het Jet Propulsion Laboratory van de NASA om de geboorte van de Perseverance-rover te volgen.

Lees meer
15
Space - Rookie Moonshot: Budget Mission To The Moon
Aflevering 15: Rookie Moonshot: Budget Mission To The Moon

De SpaceIL Robotic Spacecraft is het eerste particulier gefinancierde ruimtevoertuig dat moet landen op de maan. De mensen achter deze missie vertellen wat er allemaal bij komt kijken.

Lees meer

Over de serie

Genres: Documentaire
National Geographic
Space

Beschrijving:

Ondanks jaren van onderzoek blijft het universum ons boeien. We reizen verder dan de sterren naar het onbekende om de geheimen te ontdekken.

Te zien op al je devices

De Canal+ Series kan je op al je devices bekijken. Kijk op je telefoon, laptop, tablet of gewoon op de tv.

smart-tv

Smart-tv

Kijk zonder kabels en kastjes via de TV App op je smart-tv.

telefoon-tablet-serie-kijken

Telefoon of tablet

Neem je favo series mee en kijk onderweg.

laptop-serie-kijken

Laptop

Kruip in bed en kijk die spannende aflevering.