Beschrijving van het seizoen:

Tijdens dit derde seizoen terroriseert de serie moordenaar "Slager van Villette" de Oostelijke districten van Parijs. Hij vermoord en verminkt jonge vrouwen. We verkennen de diepten van deze zieke geest en proberen hem te identificeren.

Acteurs:

Frans Boyer (Manu Da Costa), Valentin Merlet (Commissaire Arnaud Beckriche), Caroline Proust (Laure Berthaud), Grégory Fitoussi (Pierre Clément), Philippe Duclos (Juge François Roban), Philippe Duclos (François Roban), Audrey Fleurot (Joséphine Karlsson), Fred Bianconi (Fromentin), Thierry Godard (Gilou), Philippe Duclos (Juge Roban)

Regisseurs:

Manuel Boursinhac, Jean-Marc Brondolo

Seizoen 3

01
Spiral
Aflevering 1:

Na de vondst van het zwaar verminkte lichaam van een jonge vrouw gaat politiechef Laure Berthaud op onderzoek uit.

Lees meer
02
Spiral
Aflevering 2:

Na de vondst van het zwaar verminkte lichaam van een jonge vrouw gaat politiechef Laure Berthaud op onderzoek uit.

Lees meer
03
Spiral
Aflevering 3:

Nadat het lichaam van het tweede slachtoffer geïdentificeerd is als dat van het vermiste meisje Celia, duikt de politie in de onderwereld van Parijs.

Lees meer
04
Spiral
Aflevering 4:

Laure en haar team hebben moeite om de sluwe verdachte Ronaldo vast te houden nu hij in het ziekenhuis terecht is gekomen en alle aanklachten afwijst.

Lees meer
05
Spiral
Aflevering 5:

Het lukt de politie om verdachte Ronaldo weer in voorlopige hechtenis te nemen, maar door nieuwe onthullingen in de zaak lijkt het erop dat ze de verkeerde te pakken hebben.

Lees meer
06
Spiral
Aflevering 6:

De zaak staat er slecht voor nu de hoofdverdachte weer op vrije voeten komt en het aantal procedurefouten zich opstapelt.

Lees meer
07
Spiral
Aflevering 7:

Het team denkt in Jesus de moordenaar gevonden te hebben, maar politiechef Laure blijft stellig geloven dat de echte dader nog vrij rondloopt.

Lees meer
08
Spiral
Aflevering 8:

Nu er nieuw bewijs is dat de theorie van Laure ondersteunt, vraagt rechter Roban of zij en haar team weer verder aan de zaak willen werken.

Lees meer
09
Spiral
Aflevering 9:

De politie houdt de Oost-Europese prostitutiebende van Niko scherp in de gaten, in de hoop zo de man te vinden die nu een essentiële link in het onderzoek is.

Lees meer
10
Spiral
Aflevering 10:

Terwijl de Slager van La Vilette op het punt staat weer toe te slaan, proberen Laure en haar team hun grip op de prostitutiebende te versterke

Lees meer
11
Spiral
Aflevering 11:

De politie gaat op zoek naar het verband tussen de Slager van La Vilette en de wrede, gewelddadige Albanees die vanuit de gevangenis Niko's bende leid

Lees meer
12
Spiral
Aflevering 12:

Nadat de operatie in het honderd is gelopen zullen Laure en Bremont de handen ineen moeten slaan om Ronaldo te vinden voordat hij de kans krijgt een nieuw slachtoffer te maken.

Lees meer

Over de serie

Jaar: 2005
Spiral

Beschrijving:

Franse politieserie waarin een officier van justitie, een onderzoeksrechter en een no-nonsense politiechef te maken krijgen met politieke intriges. In de criminele wereld van Parijs, vol drugs en prostitutie, worden ze tijdens hun werkzaamheden gedwongen te navigeren door een web van politieke intriges waardoor het hele justitiële systeem in Frankrijk wordt blootgelegd.

Acteurs:

Caroline Proust (Laure Berthaud), Philippe Duclos (Juge Roban), Thierry Godard (Gilou), Audrey Fleurot (Joséphine Karlsson), Louis-Do De Lencquesaing (Maître Éric Edelman), Fred Bianconi (Fromentin), Frans Boyer (Manu Da Costa), Valentin Merlet (Commissaire Arnaud Beckriche), Grégory Fitoussi (Pierre Clément), Philippe Duclos (Juge François Roban), Philippe Duclos (François Roban), Tewfik Jallab (Ali Amrani), Bruno Debrandt (Commissaire Vincent Brémont), Kool Shen (Ange Cisco dit Cisco), Mario Bastelica (Substitut Plessis), Georges D'Audignon (Commissaire CRA), Philippe Duclos (Judge Roban), Mustapha Abourachid (Amhad Saraoui), Muriel Adam (La retraitée), Frank M. Ahearn (Tommy Sullivan)

Toon meer Toon minder

Rating:

16+

Regisseurs:

Frédéric Jardin, Manuel Boursinhac, Gilles Bannier, Philippe Triboit, Jean-Marc Brondolo, Nicolas Guicheteau, Jean-Philippe Amar, Philippe Venault, Virginie Sauveur, Pascal Chaumeil, Frédéric Mermoud, Frédéric Balekdjian

Toon meer Toon minder

Te zien op al je devices

De Canal+ Series kan je op al je devices bekijken. Kijk op je telefoon, laptop, tablet of gewoon op de tv.

smart-tv

Smart-tv

Kijk zonder kabels en kastjes via de TV App op je smart-tv.

telefoon-tablet-serie-kijken

Telefoon of tablet

Neem je favo series mee en kijk onderweg.

laptop-serie-kijken

Laptop

Kruip in bed en kijk die spannende aflevering.

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. Canal Digitaal is een merk gebruikt door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905

Canal Digitaal Chat

 • vandaag

 • Welkom bij Canal Digitaal
 • Ben je al klant van Canal Digitaal?

 • Ja

  Nee

 • Ja

 • Nee

 • Login met je emailadres en wachtwoord.


  Loginnaam vergeten.
  Wachtwoord vergeten
  Ik heb nog geen inloggegevens
  Ik ben nog geen klant

 • Ja

 • Nee

 • Leuk dat je bij ons komt kijken!


De verbinding met het Canal Digitaal-team is niet gelukt
Voer een bericht in!
Ongeldig telefoonnummer
Het geselecteerde bestandsformaat wordt niet ondersteund
Chatbot