Seizoen 1

01
SURVIVAL - Cloud Forest Hunters
Aflevering 1: Cloud Forest Hunters

Hazen reist naar het noorden van Laos, waar de Akha-stam met zelfgemaakte musketten jaagt. Hij wil graag mee op jacht, maar moet zich eerst bewijzen door in zijn eentje de wildernis in te gaan.

Lees meer
02
SURVIVAL - Masters of Fire
Aflevering 2: Masters of Fire

In Suriname wil Hazen graag getuige zijn van een traditionele vuurdans van de Saramacca-stam. Maar eerst moet hij zich waardig tonen door de wildernis van het Amazonebekken te overleven.

Lees meer
03
SURVIVAL - Wild Animal Adventures
Aflevering 3: Wild Animal Adventures

In Guyana, Mongolië en China laat Hazen zien hoe het is om tussen de dodelijkste roofdieren van de wereld te leven, en hoe inheemse stammen hun kracht benutten om te overleven.

Lees meer
04
SURVIVAL - Hostile Environments
Aflevering 4: Hostile Environments

Van kurkdroge woestijnen tot bevroren toendra's. Hazen laat zien hoe je kunt overleven in de meest extreme omgevingen op aarde. De kennis van de inheemse bevolking kan hier je leven redden.

Lees meer
05
SURVIVAL - Extreme Tribal Food
Aflevering 5: Extreme Tribal Food

Na tientallen jaren vol avonturen in de verste uithoeken van de wereld onthult Hazen de meest extreme inheemse gerechten die hij heeft gegeten, en de ongebruikelijke manieren om ze te bereiden.

Lees meer
06
SURVIVAL - Extreme Jungles
Aflevering 6: Extreme Jungles

Jungles en oerwouden zijn met de ondoordringbare ondergroei, dodelijke parasieten en drukkende klimaat niet geschikt voor de mens. Hazen Audel laat zien hoe inheemse volken hier kunnen overleven.

Lees meer
07
SURVIVAL - Extreme Islands
Aflevering 7: Extreme Islands

Hazen Audel neemt ons mee naar bijzondere tropische eilanden en laat zien welke technieken de inheemse bevolking gebruiken om te overleven. Het land heeft veel te bieden, maar de zee nog meer.

Lees meer
08
SURVIVAL - Extreme Mountains
Aflevering 8: Extreme Mountains

Temperaturen onder nul, dodelijke bergbeklimmingen en mensetende roofdieren. Hazen Audel vertrouwt op de overlevingsvaardigheden van de stammen die de ongastvrije bergen van de planeet overleven.

Lees meer
09
SURVIVAL - Extreme Deserts
Aflevering 9: Extreme Deserts

Om vijandige woestijnen te overleven vecht Hazen Audel tegen gevaarlijke woestijnreuzen en dodelijk drijfzand, voordat hij vertrouwt op een ongewoon drankje om gehydrateerd te blijven - koeienbloed.

Lees meer
10
SURVIVAL - Declaration of Independence
Aflevering 10: Declaration of Independence

Een nieuwe generatie Alaskanen heeft genoeg van de maatschappij en besluit in de wildernis te gaan leven, in een extreem koud klimaat. Daar worden ze met een harde realiteit geconfronteerd.

Lees meer
11
SURVIVAL - Unknown And Uncharted
Aflevering 11: Unknown And Uncharted

De winter komt in zicht in het poolgebied. De groepen moeten hard werken om genoeg voorraden aan te leggen voor wat weleens de strengste winter van hun leven kan worden.

Lees meer
12
SURVIVAL - Living On The Edge
Aflevering 12: Living On The Edge

Als de vrieskou komt, gaan de groepen ondervinden of ze uit het juiste hout gesneden zijn om de bikkelharde realiteit te overleven van een off-gridbestaan in de genadeloze wintermaanden in Alaska.

Lees meer
13
SURVIVAL - The Struggle Begins
Aflevering 13: The Struggle Begins

De meedogenloze winter komt steeds dichterbij en de Alaskanen ondervinden wat het betekent om off-grid te leven in een van de extreemste klimaten van de wereld.

Lees meer
14
SURVIVAL - Alaskan Built
Aflevering 14: Alaskan Built

De Alaskanen vervolgen hun weg naar een zelfvoorzienend bestaan. Ze moeten ook letterlijk op reis, in de buurt en ver weg, en op alle denkbare manieren, om in leven te blijven.

Lees meer
15
SURVIVAL - The Cost of Paradise
Aflevering 15: The Cost of Paradise

Port Protection bereidt zich voor op de winter. Gary probeert een voorraadje vlees aan te leggen. Stuart en Dave doen hetzelfde met vis. Curly traint een nieuwe hond en Mary sprokkelt hout.

Lees meer
16
SURVIVAL - The Company of Wolves
Aflevering 16: The Company of Wolves

Mary gaat op jacht, maar wolven liggen op de loer. Sam verrijkt de vruchtbaarheid van z'n tuin. Curly trotseert het weer om brandhout te sprokkelen en Gary gaat vissen op de woelige zee.

Lees meer
17
SURVIVAL - Trial By Fire
Aflevering 17: Trial By Fire

Gary probeert een boom te vellen om er brandhout van te hakken. Mary komt een onverwachte gast tegen op zee. Sam en Dave proberen het ecosysteem te ondersteunen, en Curly en z'n pup gaan op jacht.

Lees meer
18
SURVIVAL - The Crusher
Aflevering 18: The Crusher

Stuart moet een enorme boomhakken om warm te kunnen blijven. Sam en Dave bedenken oplossingen voor het afval. Gary jaagt op eendvogels en Mary probeert wat variatie in haar dieet te krijgen.

Lees meer
19
SURVIVAL - Dangerous Grounds
Aflevering 19: Dangerous Grounds

De winter komt eraan. Sam en z'n zoon Matt gaan op hertenjacht. Gary vraagt z'n vriend Curly om hem te helpen met het opknappen van z'n huis. En Dave en z'n partner Kristina installeren zonnepanelen.

Lees meer
20
SURVIVAL - Eyes of The Forest
Aflevering 20: Eyes of The Forest

Gary probeert waardevolle martervachten te bemachtigen. Curly gaat de zee op om op heilbot te vissen. Mary moet ervoor zorgen dat de wandelpaden begaanbaar blijven. Sam en Dave installeren camera's.

Lees meer

Over de serie

Genres: Avontuur
Jaar: 2020
National Geographic
SURVIVAL

Beschrijving:

Van bevroren bossen tot verschroeiende woestijnen, Hazen Audel vervolgt zijn epische reis naar de meest afgelegen plekken op onze planeet om de geheimen van overleven van inheemse mensen te leren.

Te zien op al je devices

De Canal+ Series kan je op al je devices bekijken. Kijk op je telefoon, laptop, tablet of gewoon op de tv.

smart-tv

Smart-tv

Kijk zonder kabels en kastjes via de TV App op je smart-tv.

telefoon-tablet-serie-kijken

Telefoon of tablet

Neem je favo series mee en kijk onderweg.

laptop-serie-kijken

Laptop

Kruip in bed en kijk die spannende aflevering.

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. Canal Digitaal is een merk gebruikt door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905

Canal Digitaal Chat

 • vandaag

 • Welkom bij Canal Digitaal
 • Ben je al klant van Canal Digitaal?

 • Ja

  Nee

 • Ja

 • Nee

 • Login met je emailadres en wachtwoord.


  Loginnaam vergeten.
  Wachtwoord vergeten
  Ik heb nog geen inloggegevens
  Ik ben nog geen klant

 • Ja

 • Nee

 • Leuk dat je bij ons komt kijken!


De verbinding met het Canal Digitaal-team is niet gelukt
Voer een bericht in!
Ongeldig telefoonnummer
Het geselecteerde bestandsformaat wordt niet ondersteund
Chatbot