Aflevering 2: Equifax & Experian

Beschrijving van de aflevering:

Jake streeft een nieuwe romantische relatie na. Tess wordt verliefd op een dure leren jas en besluit een creditcard aan te vragen. Maar als Tess en Ari naar de bank gaan, krijgen ze vervelend nieuws: Tess’ kredietscore is geruïneerd en er staat een creditcardschuld op haar naam. Als Tess ontdekt hoe dat heeft kunnen gebeuren, houdt ze die informatie uit schaamte voor zichzelf. In de tussentijd heeft Santos besloten om flink geld te geven aan nieuwe Nikes. De schoenen zetten aan tot een ruzie tussen Santos, Manny en Sasha. Als de Nikes op mysterieuze wijze verdwijnen, wordt de diepe kloof tussen het bedienend personeel en het keukenpersoneel duidelijk. Het nieuws over Tess’ financiële debacle verspreidt zich en ondanks haar smeekbedes om haar met rust te laten, probeert het personeel (inclusief Simone) haar te helpen.

Toon meer Toon minder

Acteurs:

Ella Purnell, Tom Sturridge, Caitlin Fitzgerald, Evan Jonigkeit, Daniyar, Eden Epstein, Jimmie Saito, Paul Sparks, Katerina Tannenbaum, Jasmine Mathews

Regisseurs:

Augustine Frizzell, Stephanie Danler

Kijk volgende aflevering in seizoen 2

Over de serie

Genres: Drama
Jaar: 2018
LIONSGATE+
Sweetbitter

Beschrijving:

Sweetbitter' vertelt het verhaal van de 22-jarige Tess die aankomt in New York City, op zoek naar een nieuw leven. Ze solliciteert bij een van de beste restaurants in de stad en denkt een vast inkomen gevonden te hebben en een veilige plek om haar tijd uit te zitten. Maar Tess komt al snel in een roes door de chaotische, energieke wereld achter de schermen, het proeven van dure wijnen, clubs ontdekken en leren wie ze kan vertrouwen.

Acteurs:

Ella Purnell, Tom Sturridge, Caitlin Fitzgerald, Jasmine Mathews

Rating:

16+

Regisseurs:

Richard Shepard, Stephanie Danler

Te zien op al je devices

De Canal+ Series kan je op al je devices bekijken. Kijk op je telefoon, laptop, tablet of gewoon op de tv.

smart-tv

Smart-tv

Kijk zonder kabels en kastjes via de TV App op je smart-tv.

telefoon-tablet-serie-kijken

Telefoon of tablet

Neem je favo series mee en kijk onderweg.

laptop-serie-kijken

Laptop

Kruip in bed en kijk die spannende aflevering.