Aflevering 5: Entropy

Beschrijving van de aflevering:

Howards verlangen om de boel wat op te schudden resulteert in een verandering die het personeel schokt: vijf procent van de fooien gaat voortaan naar de afwassers. Zodra het werk begint, is het duidelijk dat er wraak genomen wordt — niemand krijgt z'n eten. Dit met name tot afschuw van Simone die een belangrijke soigné-tafel heeft met literaire uitgevers. Tess hoort dat Simone ooit schrijver was en een verhaal heeft gepubliceerd over een zeemeermin die verliefd wordt op een jonge jongen. Spanningen lopen op als het eten langzaam begint te komen en blijkt dat niemand in het restaurant een vork heeft. Simone gaat aan de slag om te ontdekken wie er achter deze langzaam-aan-actie zit. Jake geniet natuurlijk van de chaos. Hij en Tess flirten de hele avond en spelen spelletjes achter de bar. Howard heeft gezien dat Will tijdens deze desastreuze avond goed gehandeld heeft en doet hem een interessant voorstel.

Toon meer Toon minder

Acteurs:

Ella Purnell, Tom Sturridge, Caitlin Fitzgerald, Evan Jonigkeit, Daniyar, Eden Epstein, Jimmie Saito, Paul Sparks, Katerina Tannenbaum, Jasmine Mathews

Regisseurs:

Geeta Patel, Stephanie Danler

Kijk volgende aflevering in seizoen 2

Over de serie

Genres: Drama
Jaar: 2018
LIONSGATE+
Sweetbitter

Beschrijving:

Sweetbitter' vertelt het verhaal van de 22-jarige Tess die aankomt in New York City, op zoek naar een nieuw leven. Ze solliciteert bij een van de beste restaurants in de stad en denkt een vast inkomen gevonden te hebben en een veilige plek om haar tijd uit te zitten. Maar Tess komt al snel in een roes door de chaotische, energieke wereld achter de schermen, het proeven van dure wijnen, clubs ontdekken en leren wie ze kan vertrouwen.

Acteurs:

Ella Purnell, Tom Sturridge, Caitlin Fitzgerald, Jasmine Mathews

Rating:

16+

Regisseurs:

Richard Shepard, Stephanie Danler

Te zien op al je devices

De Canal+ Series kan je op al je devices bekijken. Kijk op je telefoon, laptop, tablet of gewoon op de tv.

smart-tv

Smart-tv

Kijk zonder kabels en kastjes via de TV App op je smart-tv.

telefoon-tablet-serie-kijken

Telefoon of tablet

Neem je favo series mee en kijk onderweg.

laptop-serie-kijken

Laptop

Kruip in bed en kijk die spannende aflevering.