Acteurs:

Maciej Stuhr, Michalina Labacz, Szymon Piotr Warszawski, Eliza Rycembel, Dariusz Starczewski, Zofia Wichlacz, Damian Kret

Regisseurs:

Maciej Bochniak

Seizoen 2

01
The Teach - Aflevering 1
Aflevering 1: Aflevering 1

Pawel Zawadzki, een literatuurdocent, ontdekt geheimhouding en corruptie wanneer hij onderzoek doet naar moorden waar scholieren bij betrokken zijn.

Lees meer
02
The Teach - Aflevering 2
Aflevering 2: Aflevering 2

Terwijl de repetitie voor het schooltoneelstuk bezig is, voert Iwo meedogenloos zijn gevaarlijke plannen uit die ernstige gevolgen hebben voor de docenten en de leerlingen.

Lees meer
03
The Teach - Aflevering 3
Aflevering 3: Aflevering 3

Bewijs van Iwo's connectie met een onbekende groep wordt bij hem thuis ontdekt. Luiza vertelt Pawel over geruchten die de ronde doen over Karolina. En Marta heeft nieuws voor Pawel.

Lees meer
04
The Teach - Aflevering 4
Aflevering 4: Aflevering 4

Pawel en Karol vinden het script van Iwo. Naar aanleiding daarvan gaat Pawel op zoek naar Nangar Khel, maar tijdens zijn zoektocht komt hij in een wanhopige situatie terecht. Magda is betrokken bij ee...

Lees meer
05
The Teach - Aflevering 5
Aflevering 5: Aflevering 5

Ewelina stemt ermee in om Pawel te helpen door in de schoolcafetaria te gaan werken. Ondertussen voert Tymek zijn eigen onderzoek uit en wordt Marta's vertrouwen in Pawel ondermijnd door vreemden.

Lees meer
06
The Teach - Aflevering 6
Aflevering 6: Aflevering 6

Magda ziet Pawel en Ewelina informatie uitwisselen. Ewelina stemt ermee in om met Pablo naar het kamp te gaan en in het bos gaan de preppers van Nangar Khel op jacht.

Lees meer
07
The Teach - Aflevering 7
Aflevering 7: Aflevering 7

Radek en Pawel moeten ondanks hun meningsverschillen samenwerken. Radek gaat door met zijn plan voor de aanval en in het kamp vinden ze duidelijke banden met Iwo.

Lees meer
08
The Teach - Aflevering 8
Aflevering 8: Aflevering 8

Tymek verschuilt zich terwijl Pawel en Marta proberen te ontdekken wat de conciërge met het hele mysterie te maken heeft. Maar Marta raakt vermist en dan komt Pawel in groot gevaar.

Lees meer

Over de serie

Genres: Misdaad
Jaar: 2016
CANAL+ Series
The Teach

Beschrijving:

The Teach is een complexe en boeiende misdaadthriller die zich afspeelt in de prachtige Poolse bossen van Dobrowice, geregisseerd door ?ukasz Palkowski (Gods, Rezerwat) en met Maciej Stuhr (Aftermath, Letters to Santa) als Pawe? Zawadzki. Net voor het begin van een nieuw schooljaar wordt een jonge scholiere dood aangetroffen. Wanneer het oorspronkelijke oordeel van zelfmoord wordt uitgesloten, is een leraar van de plaatselijke school vastbesloten om de echte achterliggende redenen van haar dood te achterhalen. Zijn onofficiële onderzoek legt een verontrustend spoor van corruptie binnen de politiek en het bedrijfsleven bloot en naarmate hij dichter bij het onthullen van de waarheid komt, wordt ook hij het doelwit van een klopjacht. Maar aangezien het jonge meisje zijn geheime biologische dochter was, laat hij zich door niets tegenhouden om de waarheid te ontdekken.

Toon meer Toon minder

Acteurs:

Maciej Stuhr, Katarzyna Dabrowska, Paulina Szostak

Rating:

16

Regisseurs:

Lukasz Palkowski

Te zien op al je devices

De Canal+ Series kan je op al je devices bekijken. Kijk op je telefoon, laptop, tablet of gewoon op de tv.

smart-tv

Smart-tv

Kijk zonder kabels en kastjes via de TV App op je smart-tv.

telefoon-tablet-serie-kijken

Telefoon of tablet

Neem je favo series mee en kijk onderweg.

laptop-serie-kijken

Laptop

Kruip in bed en kijk die spannende aflevering.