Aflevering 8: Aflevering 8

Beschrijving van de aflevering:

Tymek verschuilt zich terwijl Pawel en Marta proberen te ontdekken wat de conciërge met het hele mysterie te maken heeft. Maar Marta raakt vermist en dan komt Pawel in groot gevaar.

Acteurs:

Maciej Stuhr, Michalina Labacz, Szymon Piotr Warszawski, Eliza Rycembel, Dariusz Starczewski, Zofia Wichlacz, Damian Kret

Regisseurs:

Maciej Bochniak

Kijk volgende aflevering in seizoen 2

01
02
03
04
05
06
07
08

Over de serie

Genres: Misdaad
Jaar: 2016
CANAL+ Series
The Teach

Beschrijving:

The Teach is een complexe en boeiende misdaadthriller die zich afspeelt in de prachtige Poolse bossen van Dobrowice, geregisseerd door ?ukasz Palkowski (Gods, Rezerwat) en met Maciej Stuhr (Aftermath, Letters to Santa) als Pawe? Zawadzki. Net voor het begin van een nieuw schooljaar wordt een jonge scholiere dood aangetroffen. Wanneer het oorspronkelijke oordeel van zelfmoord wordt uitgesloten, is een leraar van de plaatselijke school vastbesloten om de echte achterliggende redenen van haar dood te achterhalen. Zijn onofficiële onderzoek legt een verontrustend spoor van corruptie binnen de politiek en het bedrijfsleven bloot en naarmate hij dichter bij het onthullen van de waarheid komt, wordt ook hij het doelwit van een klopjacht. Maar aangezien het jonge meisje zijn geheime biologische dochter was, laat hij zich door niets tegenhouden om de waarheid te ontdekken.

Toon meer Toon minder

Acteurs:

Maciej Stuhr, Katarzyna Dabrowska, Paulina Szostak

Rating:

16

Regisseurs:

Lukasz Palkowski

Te zien op al je devices

De Canal+ Series kan je op al je devices bekijken. Kijk op je telefoon, laptop, tablet of gewoon op de tv.

smart-tv

Smart-tv

Kijk zonder kabels en kastjes via de TV App op je smart-tv.

telefoon-tablet-serie-kijken

Telefoon of tablet

Neem je favo series mee en kijk onderweg.

laptop-serie-kijken

Laptop

Kruip in bed en kijk die spannende aflevering.