Seizoen 1

36
WICKED TUNA - Back on the Hunt
Aflevering 36: Back on the Hunt

Na een uitermate zwaar jaar is de vloot terug in Gloucester. De kapiteins en bemanningen willen het slechte jaar zo snel mogelijk goedmaken, dus de druk om te vangen is torenhoog.

Lees meer
37
WICKED TUNA - Out of Control
Aflevering 37: Out of Control

Pinwheel staat momenteel eerste en vecht om die positie te behouden, ondanks een mechanisch probleem. Ondertussen probeert de vloot z'n draai te vinden in het vroege visseizoen.

Lees meer
38
WICKED TUNA - Heavy is the Crown
Aflevering 38: Heavy is the Crown

Eerdere winnaars zijn erop uit om opnieuw de titel te pakken. Hard Merch wil revanche voor de tweede plaats van vorig seizoen en Fat Tuna probeert de toppositie van Pinwheel af te pakken.

Lees meer
39
WICKED TUNA - Dog Days
Aflevering 39: Dog Days

Het Gloucester-visseizoen is in volle gang. Bij Hot Tuna gaat het van kwaad tot erger, want TJ moet Reba naar de spoedeisende hulp brengen. Ondertussen schiet de vloot de Ott-clan te hulp.

Lees meer
40
WICKED TUNA - Whale of a Tuna
Aflevering 40: Whale of a Tuna

Dit seizoen draait om verloren tijd en geld goedmaken. Een deel van de vloot bespaart op uitgaven en vist dicht bij huis, anderen maken de lange tocht naar Chatham en gokken op een vette cheque.

Lees meer
41
WICKED TUNA - Comeback Kings
Aflevering 41: Comeback Kings

Na een trage start voor vijfvoudig kampioen FV-Tuna.com zijn Dave en zijn maten vastbesloten om zich terug te knokken. Maar een comeback is niet makkelijk en ze hebben het uitermate zwaar.

Lees meer
42
WICKED TUNA - Back on Track
Aflevering 42: Back on Track

Halverwege het seizoen gaat het lekker met Time Flies, Fat Tuna en Dot Com. Ondertussen zijn de kapiteins van Hot Tuna, Moonshine en Hard Merch vastbesloten hun inzinking te boven te komen.

Lees meer
43
WICKED TUNA - Whoa Brother!
Aflevering 43: Whoa Brother!

Toenemende spanning op de Pinwheel veroorzaakt onenigheid tussen broer en zus. Ondertussen verspreidt de vloot zich langs de Atlantische kust in de hoop de eerste plaats in de wacht te slepen.

Lees meer
45
WICKED TUNA - Mutiny
Aflevering 45: Mutiny

Met slechts één vis aan boord lopen de spanningen op de Wicked Pissah hoog op. Paul laat Doug de hele dag op de kade wachten. Eindelijk op het water kan Doug zijn frustratie niet bedwingen.

Lees meer
46
WICKED TUNA - Marathon Monster
Aflevering 46: Marathon Monster

Tyler en Marissa van de Pinwheel hebben een grote tonijn aan de haak geslagen en moeten flink aan de bak. Andere teams worstelen met even grote monsters.

Lees meer
47
WICKED TUNA - Lucky or Not
Aflevering 47: Lucky or Not

In een onvoorspelbaar seizoen blijft de Fat Tuna z'n geluk op de proef stellen en heeft Time Flies een topseizoen. Als iemand een wending van het lot kan gebruiken, is het Hot Tuna wel.

Lees meer
48
WICKED TUNA - Make the Grade
Aflevering 48: Make the Grade

Halverwege het seizoen wil Hard Merchandise zichzelf bewijzen. Op de Moonshine helpt 'Father Tuna' een groentje. Dot Com en Time Flies worstelen om hun voorsprong te behouden.

Lees meer
49
WICKED TUNA - Bet on Badfish
Aflevering 49: Bet on Badfish

De vloot voelt de druk en neemt risico's die hun kans op de overwinning kunnen verpesten. TJ Ott neemt een riskante beslissing en Hard Merch probeert te bewijzen dat ze een plek aan de top verdienen.

Lees meer
50
WICKED TUNA - Marciano on Deck
Aflevering 50: Marciano on Deck

De seizoensfinale nadert en Dave Marciano keert terug naar de Hard Merch. Maar nu Jay en Joe meerdere vissen hebben gevangen zonder hem, hebben ze de oude kapitein misschien niet meer nodig.

Lees meer
51
WICKED TUNA - Redemption
Aflevering 51: Redemption

De strijd tussen de boten blijft voortduren, maar de ene kapitein voelt de spanning meer dan de andere. Na een mislukte poging om solo te vissen, vraagt kapitein Paul een voormalig stuurman om hulp.

Lees meer
52
WICKED TUNA - Weather the Storm
Aflevering 52: Weather the Storm

Er nadert een storm en de vloot haast zich om vis te vangen. Dot Com heeft z'n zinnen gezet op de tweede plek. Kapitein Dave overweegt een groot risico te nemen om z'n kroon terug te winnen.

Lees meer
53
WICKED TUNA - Top Four Frenzy
Aflevering 53: Top Four Frenzy

Vier boten maken kans op de eerste plek. De kapitein van de Moonshine moedigt zijn bemanning aan, Pinwheel vecht om in de race te blijven en Hot Tuna heeft de kans om het goed te maken.

Lees meer
54
WICKED TUNA - No Time to Lose
Aflevering 54: No Time to Lose

Het einde van het seizoen is in zicht. Time Flies en Dot Com nemen ongebruikelijke maatregelen en Hard Merch vecht om z'n voorsprong te behouden. Fat Tuna houdt zich aan het oorspronkelijke plan.

Lees meer
55
WICKED TUNA - Monster Finale
Aflevering 55: Monster Finale

De vloot heeft nog maar één dag om blauwvintonijnen te scoren. De vier beste boten - Time Flies, FV-Tuna.com, Hard Merchandise en Fat Tuna - strijden om de eerste plaats.

Lees meer

Over de serie

Genres: Avontuur
Jaar: 2021
National Geographic
WICKED TUNA

Beschrijving:

Als de zee nog ruwer wordt, zet de vloot een tandje bij. De kapiteins zijn veerkrachtig, maar met de wereldwijde pandemie moeten de teams harder vechten dan ooit om het 'blauwe goud' binnen te halen.

Te zien op al je devices

De Canal+ Series kan je op al je devices bekijken. Kijk op je telefoon, laptop, tablet of gewoon op de tv.

smart-tv

Smart-tv

Kijk zonder kabels en kastjes via de TV App op je smart-tv.

telefoon-tablet-serie-kijken

Telefoon of tablet

Neem je favo series mee en kijk onderweg.

laptop-serie-kijken

Laptop

Kruip in bed en kijk die spannende aflevering.