Deze TV serie wordt op dit moment helaas niet meer uitgezonden. Maar we hebben volop andere goede series, kijk op onze LiveTV pagina voor een volledig overzicht.

Aflevering 10: Finale

Beschrijving van de aflevering:

Tien kandidaten moeten, tegen het decor van het indrukwekkende Henan (China), intrigerende, spectaculaire en soms angstaanjagende opdrachten vervullen om geld te verdienen voor de pot. Tien weken lang moeten zij lef tonen, volhardend zijn en samenwerken, niet wetende wie ze kunnen vertrouwen. Altijd met die belangrijkste vraag in het achterhoofd: Wie is de Mol?

Acteurs:

Jaike Belfor (Self), Tina de Bruin (Self), Rob Dekay (Self - Finalist en de Mol), Johan Goossens (Self), Claes Iversen (Self)

Kijk volgende aflevering in seizoen 20

02
03
04
Wie is de Mol? Seizoen 20 Aflevering 4

S20 E04

05
Wie is de Mol? Seizoen 20 Aflevering 5

S20 E05

07
08
Wie is de Mol? Seizoen 20 Aflevering 8

S20 E08

09
Wie is de Mol? Seizoen 20 Aflevering 9

S20 E09

10
Wie is de Mol? Seizoen 20 Aflevering 10

S20 E10

Over de serie

Genres: Reality Quiz
Jaar: 2019
Wie is de Mol?

Beschrijving:

De kandidaten zijn Arno Kantelberg, Everon Jackson Hooi, Fresia Cousiño Arias, Glen Faria, Hila Noorzai, Kim-Lian van der Meij, Laetitia Gerards, Sahil Amar Aïssa, Suzanne Klemann, Thomas van Luyn en Welmoed Sijtsma. Met opdrachten proberen zij zoveel mogelijk geld te verdienen voor de pot. Maar één van hen is De Mol, een kandidaat die niet te vertrouwen is. Ongemerkt zal hij de boel saboteren. De kandidaten willen niets liever dan de Mol ontmaskeren. Hoe ver zijn zij bereid te gaan voor het antwoord op die ene vraag: Wie is de Mol?

Acteurs:

Sinan Can (Self), Sarah Chronis (Self), Nielson (Self), Rik van de Westelaken (Self - Host), Merel Westrik (Self), Jamie Trenité (Self), Robèrt van Beckhoven (Self), Evelien de Bruijn (Self), Nikkie de Jager (Self), Evi Hanssen (Self), Jaike Belfor (Self), Tina de Bruin (Self), Rob Dekay (Self), Johan Goossens (Self), Claes Iversen (Self), Rob Dekay (Self - Finalist en de Mol), Ron Boszhard (Audience Interviewer / Self), Sarah Chronis (Winner / Self), Rik van de Westelaken (Presentator), Splinter Chabot (Deelnemer)

Toon meer Toon minder

Rating:

AL

Regisseurs:

Rick McCullough, Rick Mccullough

Te zien op al je devices

De Canal+ Series kan je op al je devices bekijken. Kijk op je telefoon, laptop, tablet of gewoon op de tv.

smart-tv

Smart-tv

Kijk zonder kabels en kastjes via de TV App op je smart-tv.

telefoon-tablet-serie-kijken

Telefoon of tablet

Neem je favo series mee en kijk onderweg.

laptop-serie-kijken

Laptop

Kruip in bed en kijk die spannende aflevering.