Deze TV serie wordt op dit moment helaas niet meer uitgezonden. Maar we hebben volop andere goede series, kijk op onze LiveTV pagina voor een volledig overzicht.

Aflevering 3: Welvarend

Beschrijving van de aflevering:

In het 21e seizoen van Wie is de mol? proberen de kandidaten met opdrachten zoveel mogelijk geld te verdienen voor de pot. Ze zullen goed moeten samenwerken, want opnieuw is in hun midden die ene tegenstander: De Mol. Ongemerkt zal hij de boel saboteren, zodat de winst zo laag mogelijk blijft. Maar de kandidaten zijn ook elkaars tegenstander. Allemaal willen ze niets liever dan de Mol ontmaskeren. Hoe ver zijn zij bereid te gaan voor het antwoord op die ene vraag: Wie is de Mol?

Acteurs:

Self (Jaike Belfor), Self (Tina de Bruin), Self (Rob Dekay), Self (Johan Goossens), Self (Claes Iversen)

Regisseurs:

Rick Mccullough

Kijk volgende aflevering in seizoen 20

01
02
03
Wie is de Mol? - Welvarend

S20 E03

04
Wie is de Mol? - Misleid

S20 E04

05
Wie is de Mol? - Aangeraakt

S20 E05

07
08
Wie is de Mol? - Doorgeven

S20 E08

09
Wie is de Mol? - Sturen

S20 E09

10
Wie is de Mol? - Finale

S20 E10

Over de serie

Genres: Reality
Jaar: 2019
Wie is de Mol?

Beschrijving:

In het jubileumseizoen krijgen tien oud-deelnemers een herkansing. Nog één keer! Een tweede kans! Spelen ze het spel dit keer anders? In het prachtige Italië, in Toscane, starten zij hun zoektocht naar de Mol. Hier ligt de oorsprong van de renaissance, wat letterlijk 'wedergeboorte' betekent. De ideale regio voor tien oud-deelnemers om opnieuw jacht te maken op de Mol.

Acteurs:

Self (Sinan Can), Self (Sarah Chronis), Self (Nielson), Self - Host (Rik van de Westelaken), Self (Merel Westrik), Self (Jamie Trenité), Self (Robèrt van Beckhoven), Self (Evelien de Bruijn), Self (Nikkie de Jager), Self (Evi Hanssen), Self (Jaike Belfor), Self (Tina de Bruin), Self (Rob Dekay), Self (Johan Goossens), Self (Claes Iversen), Self - Finalist en de Mol (Rob Dekay), Self / Audience Interviewer (Ron Boszhard), Self / Winner (Sarah Chronis), Presentator (Rik van de Westelaken), Deelnemer (Splinter Chabot)

Toon meer Toon minder

Regisseurs:

Rick McCullough, Rick Mccullough

Te zien op al je devices

De Canal+ Series kan je op al je devices bekijken. Kijk op je telefoon, laptop, tablet of gewoon op de tv.

smart-tv

Smart-tv

Kijk zonder kabels en kastjes via de TV App op je smart-tv.

telefoon-tablet-serie-kijken

Telefoon of tablet

Neem je favo series mee en kijk onderweg.

laptop-serie-kijken

Laptop

Kruip in bed en kijk die spannende aflevering.

Logo

© 2020 Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. Canal Digitaal is een merk gebruikt door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 2, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905