Seizoen 1

01
WILD WINTER - A Penguin's Life
Aflevering 1: A Penguin's Life

De keizerspinguïns van Antartica planten zich voort en broeden in het wreedste klimaat ter wereld waar maar weinig diersoorten kunnen overleven. Allemaal uit naam van familie.

Lees meer
02
WILD WINTER - Wild Antarctica
Aflevering 2: Wild Antarctica

We trekken het extreme landschap van Antartica in en ontdekken dat hoewel het een van de onbewoonbaarste delen op aarde is, het stikt van het leven.

Lees meer
04
WILD WINTER - Desert of Ice
Aflevering 4: Desert of Ice

Het ruige landschap van de toendra is de thuisbasis van een fascinerende reeks dieren. Elk dier heeft zich aangepast om te kunnen overleven in een van de wreedste klimaten ter wereld.

Lees meer
05
WILD WINTER - The Frozen Forest
Aflevering 5: The Frozen Forest

We nemen een kijkje bij de dieren van de Artische wouden, waaronder beren, wolven en kolibries, en hopen een vreetpartij mee te maken in het grootste woud ter wereld.

Lees meer
06
WILD WINTER - Episode 1
Aflevering 6: Episode 1

We volgen de grootste populatie zeehonden en pinguïns ter wereld als ze aan land komen om een partner te vinden. Het liefdesfestijn eindigt voor sommige voortijdig vanwege aartsvijand de orka.

Lees meer
07
WILD WINTER - Episode 2
Aflevering 7: Episode 2

We volgen de grootste populatie zeehonden en pinguïns ter wereld wanneer ze aan land een partner zoeken. Voor sommige eindigt het jaarlijkse liefdesfestijn voortijdig vanwege hun aartsvijand de orka.

Lees meer
08
WILD WINTER - Siberia's Frozen Heart
Aflevering 8: Siberia's Frozen Heart

Siberië heeft een van de wreedste klimaten ter wereld. We maken een bijzondere reis door de afgelegen regio's van Siberië om de veerkrachtige dieren die daar leven te vinden.

Lees meer
11
WILD WINTER - America's Frozen Frontier
Aflevering 11: America's Frozen Frontier

Hoe slim of sterk ook, de wilde dieren in Amerika worden tot het uiterste gedreven door de zware, winterse omstandigheden. Alleen de sterkste overleven de kou, schaarste en natuurlijke vijanden.

Lees meer
12
WILD WINTER - Asia's Frozen Wilderness
Aflevering 12: Asia's Frozen Wilderness

De barre winterse omstandigheden zijn de ultieme test voor de dieren in Azië. Als het ijskoud wordt, begint de strijd om het overleven. Alleen de weerbaarste en meest vindingrijke dieren redden het.

Lees meer
13
WILD WINTER - Europe's Ice World
Aflevering 13: Europe's Ice World

Als het winter wordt in Europa, krijgen dieren het zwaar te verduren bij temperaturen van min 40 graden. Allerlei dieren moeten zich aanpassen aan de barre en ijskoude omstandigheden om te overleven.

Lees meer
14
WILD WINTER - Wild Winter
Aflevering 14: Wild Winter

We reizen naar de ongastvrije bevroren uithoeken van de wereld en ontdekken hoe dieren uit alle macht proberen de winter en het gebrek aan voedsel te overleven.

Lees meer
15
WILD WINTER - Land of Snow And Ice
Aflevering 15: Land of Snow And Ice

Rendierenherders en natuurbeschermers werken samen om een van Europa's ruigste onontgonnen gebieden te redden. Als ze nu niets doen, verliest het land van sneeuw en ijs z'n band met mens en natuur.

Lees meer
16
WILD WINTER - Wild Alaska
Aflevering 16: Wild Alaska

Kijk mee hoe 's werelds veerkrachtigste dieren overleven aan de ruige kust van Alaska.

Lees meer
17
WILD WINTER - Land of Ice And Snow
Aflevering 17: Land of Ice And Snow

Vanuit de lucht zien we het magische winterwonderland van de poolcirkel en de unieke dieren die vechten om te overleven in gure, winterse omstandigheden.

Lees meer
18
WILD WINTER - The Frozen Frontier
Aflevering 18: The Frozen Frontier

De wilde dieren in Yellowstone moeten een strenge winter met hevige sneeuwval, ijskoude temperaturen en meedogenloze roofdieren overleven.

Lees meer
19
WILD WINTER - The Alps: Winter's Fortress
Aflevering 19: The Alps: Winter's Fortress

Rotsen en ijs, bittere kou, winterse buien, diepe sneeuw, dodelijke lawines en voedselschaarste -er komt geen eind aan de beproevingen voor wilde dieren die de meedogenloze wintermaanden in de Alpen p...

Lees meer
20
WILD WINTER - Islands of Ice And Fire
Aflevering 20: Islands of Ice And Fire

De Arctische Eilanden behoren tot de meest extreme en onleefbare landschappen van de wereld. Dieren die hier leven, leiden elke dag weer een loodzwaar bestaan om de barre omstandigheden te overleven.

Lees meer
21
WILD WINTER - Wild Year: Siberia
Aflevering 21: Wild Year: Siberia

Alleen de taaiste dieren weten te overleven in Siberië. Van de ijzige kusten in het noorden tot de diepe taigawouden, deze dieren staan dagelijks voor de grootste uitdagingen.

Lees meer

Over de serie

Genres: Documentaire
Jaar: 2013
National Geographic
WILD WINTER

Beschrijving:

In de bitter koude wintermaanden is het niet eenvoudig voor dieren om te overleven. We reizen naar de ijzigste uithoeken van de wereld om te zien hoe de veerkrachtigste dieren dat aanpakken.

Te zien op al je devices

De Canal+ Series kan je op al je devices bekijken. Kijk op je telefoon, laptop, tablet of gewoon op de tv.

smart-tv

Smart-tv

Kijk zonder kabels en kastjes via de TV App op je smart-tv.

telefoon-tablet-serie-kijken

Telefoon of tablet

Neem je favo series mee en kijk onderweg.

laptop-serie-kijken

Laptop

Kruip in bed en kijk die spannende aflevering.