• Beoordelingen en ervaringen van klanten

   
 •  
 • Wilt u weten hoe onze klanten de diensten van Canal Digitaal beoordelen?

  Wij proberen onze service continu te verbeteren en daarom vinden wij beoordelingen en reviews van onze klanten enorm belangrijk. Wij helpen onze klanten telefonisch, per email en via social media bij het installeren van hardware, het uitrichten van de schotel en staan iedereen ook te woord bij allerlei andere kwesties.

  Ook kunt u op onze website een chat starten als u vragen heeft over onze diensten of producten. Dit is weer een nieuwe manier om alle geïnteresseerden nog sneller op weg te helpen met hun vragen over Canal Digitaal.

  Om onze dienstverlening continu te verbeteren vinden wij het belangrijk om te weten hoe deze service door ieder van onze klanten wordt ervaren.

  Hieronder vindt u een lijst met de meest recente klantbeoordelingen van Canal Digitaal op Feefo. Feefo is een onafhankelijk online platform waarop iedereen die klant van ons is zijn ervaring kan delen. Wel zo handig voor u als u snel even wilt kijken wat anderen van Canal Digitaal vinden.

  Heeft u vragen met betrekking tot onze dienstverlening of andere vragen alvorens een abonnement af te nemen? Neem dan telefonisch of per email contact met ons op.

  Bent u klant bij ons geworden en wilt u zelf een beoordeling schrijven? U ontvangt na het afsluiten van een abonnement automatisch binnen een email met daarin een uitnodiging om op Feefo.com een beoordeling achter te laten.

  Klantbeoordelingen Canal Digitaal