Wat is de Canal Digitaal TV App?

DE CANAL DIGITAAL TV APP

Met de Canal Digitaal TV App kijk je al je favoriete programma's op je tablet of smartphone. Waar en wanneer je maar wilt. Canal Digitaal-klanten (met een Nederlands adres) kunnen vanaf 1 april met onze TV App in álle EU-landen televisiekijken! Download de app, log in met je Mijn Canal Digitaal-account en ontdek iets bijzonders.

Wat zijn de voordelen van de TV App?

 • Kijk live tv in HD, ook onderweg.
 • Uitzending gemist? Kijk programma’s tot 7 dagen terug.
 • Begin Gemist: start opnieuw als je net te laat inschakelt.
 • Toegang tot meer dan 100 gratis filmhuisfilms on demand.
 • Met de Google Chromecast programma’s streamen naar een ander (groter) beeldscherm.
 • Herinnering: mis nooit meer je favoriete show.

Veelgestelde vragen

 1. Wat kost de app? Het gebruik van de Canal Digitaal TV App is gratis bij een TV-abonnement.
  Let op: Hou er rekening mee dat je wel mobiele data verbruikt van je provider. Probeer zoveel mogelijk gebruik te maken van WiFi. Neem contact op met je provider van je telefoonabonnement voor vragen over je verbruik.
 2. Kan ik de app ook gebruiken met een langzame internetverbinding? Over het algemeen adviseren we een minimale internetsnelheid van 4 Mbit/s. Een lagere internetsnelheid gaat ten koste van beeldkwaliteit.
 3. Met hoeveel apparaten kan ik de app gebruiken? Je kunt je per account met vier verschillende apparaten aanmelden en kijken.
 4. Kan ik de app gebruiken met het pakket TV op Vakantie Basis/Flex? met TV op Vakantie Basis kun je de app gebruiken tussen 21 maart en 21 september. Met TV op Vakantie Flex kan dat als je ingeplande maand is ingegaan.
 5. Waarom zie ik niet dezelfde zenders als met mijn ontvanger? In de app bieden we een selectie van de meest bekeken zenders aan. Hiermee ontvang je met de App de meeste gangbare Nederlandse en commerciële omroepen.