Ontvangers en CI-Modules

M7 Satellietontvangers

Met de Canal Digitaal satellietontvangers geniet je van uitstekende beeld- en geluidskwaliteit, uitgebreide interactieve diensten en ondersteuning door onze klantenservice.

Maak een keuze uit een van onze ontvangers voor meer informatie:

M7 Satellietrecorders

De satellietrecorders van Canal Digitaal beschik je naast de basis-functies van onze ontvangers, ook over de mogelijkheid om programma's op te nemen. Hiernaast kijk je tegelijkertijd je favoriete programma door gebruik van een dubbele tuner.

Selecteer een recorder voor meer informatie:

M7 CI(+) modules

Als je in bezit bent van een televisie met ingebouwde DVB-S2 tuner, dan kun je een CI(+) module gebruiken om de rechten binnen je abonnement vrij te geven.

Selecteer een module voor meer informatie:

Andere ontvangers

Het is mogelijk om met ontvangers van andere merken je Canal Digitaal abonnement te ontvangen, wanneer je een smartcard en/of CI(+) module kunt invoeren. Dit soort ontvangers levert Canal Digitaal zelf niet maar kan verkregen worden bij lokale verkooppunten, een overzicht van deze winkels vind je hier.

Selecteer een hieronder een ontvanger voor meer informatie. Staat jouw ontvanger er niet bij? Raadpleeg dan de handleiding, website van de fabrikant, of kijk op https://www.ikverhuismee.tv/