Defecten retourneren

Op producten die je bij Canal Digitaal bestelt heb je twee jaar garantie. Gaat de apparatuur zonder aantoonbare oorzaak kapot? Dan kun je vervangende apparatuur aanvragen via de klantenservice. Neem contact op met de klantenservice voor meer informatie over het garantiebeleid.

Heb je een defecte ontvanger aangemeld en wil je dit model retourneren? Dan kun je gebruik maken van de geleverde retourdoos. Hierop staat het retouradres waaraan je de zending kunt adresseren.

Contact opnemen over een defect

Retourneer je een ontvanger die zichtbaar beschadigd is door wangebruik, of verzuim je een defect model te retourneren nadat je een vervangend model hebt gekregen? Dan kunnen we hiervoor kosten rekenen.


Bruikleen retourneren

Als je in het verleden een pakket met bruikleenapparatuur hebt geregistreerd, en het abonnement binnen de bruikleenovereenkomst opzegt, vragen we de apparatuur van je retour.

Je krijgt na beëindiging van het abonnement automatisch een doos thuisgestuurd, hiermee kun je de ontvanger terugsturen.

Raadpleeg onze algemene voorwaarden voor meer informatie over je bruikleenovereenkomst.


Retourneren binnen bedenktermijn

Je kunt binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van de hardware alsnog afzien van de aankoop. Je ontvangt het bedrag dat je voor de bestelling betaald hebt binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van de hardware op je bankrekening retour.

Is de bestelling nog onderweg naar je? Dan kun je de bestelling weigeren aan de deur. Het pakket wordt dan automatisch aan ons geretourneerd.

Retourneren binnen bedenktermijn


Buiten garantie

Er zijn bepaalde schades of incidenten die niet onder onze garantieregeling vallen. Zoals verlies, diefstal, water- of bliksemschade. Dergelijke schades kun je in de meeste gevallen vergoed krijgen van je inboedelverzekering. Neem contact op met je verzekeraar voor meer informatie.

Nieuwe hardware kan je aanschaffen via de webshop of in de winkel.


Boete bij vermissing

Als we je een vervangende satellietontvanger of module sturen, en je verzuimt het oude model te retourneren, worden er kosten in rekening gebracht om deze kosten te dekken.

Type hardware Bedrag
MP-201 Satellietrecorder €120,-
MZ-101 Satellietontvanger €70,-
CAM-701 Insteekkaart €25,-

Boete bij schade

Als je een ontvanger retourneert die schade heeft opgelopen die niet door een fabricagefout veroorzaakt kan zijn, brengen we kosten in rekening om deze schade te dekken.

Type schade Bedrag
Lichte schade €15,-
Gemiddelde schade €35,-
Zware schade €75,-

Wat vind je van deze pagina?

Bedankt voor je feedback.

Goed! 😃
Kan beter 😐

Heb je nog vragen? Bekijk dan een van onze andere veelgestelde vragen, of neem contact op met de klantenservice.

Canal Digitaal Chat

 • vandaag

 • Welkom bij Canal Digitaal
 • Ben je al klant van Canal Digitaal?

 • Ja

  Nee

 • Ja

 • Nee

 • Login met je emailadres en wachtwoord.


  Loginnaam vergeten.
  Wachtwoord vergeten
  Ik heb nog geen inloggegevens
  Ik ben nog geen klant

 • Ja

 • Nee

 • Leuk dat je bij ons komt kijken!


De verbinding met het Canal Digitaal-team is niet gelukt
Voer een bericht in!
Ongeldig telefoonnummer
Het geselecteerde bestandsformaat wordt niet ondersteund
Chatbot