CanalDigitaal zenderlijsten

 • Als klant bij CanalDigitaal ontvang je een groot aantal zenders. Om de doorgifte van al deze zenders, van satelliet tot in de woonkamer, goed te laten gaan, worden er regelmatig wijzigingen doorgevoerd. Alle zenders die je bij CanalDigitaal kunt ontvangen, zijn daarom opgenomen in speciale zenderlijsten, die ingeladen zijn in je ontvanger.

  SD- en HD-zenderlijst
  Er bestaan twee zenderlijsten bij CanalDigitaal, die regelmatig geüpdate worden: de SD-zenderlijst en de HD-zenderlijst. In 2016 dienen alle CanalDigitaal-klanten gebruik te gaan maken van de HD-zenderlijst. Onderaan deze pagina vindt u een instructie hoe u de HD-zenderlijst kunt inladen.

  Zenderlijst inladen
  Regelmatig geeft CanalDigitaal nieuwe zenderlijsten vrij, met daarin de laatste wijzigingen verwerkt. Deze worden via de satelliet met een speciaal signaal verzonden. De satellietontvangers van CanalDigitaal (van de merken M7 en Philips) laden deze zenderlijsten automatisch in (via de satelliet ASTRA 19,2 oost, de M7 SAT801 kan de zenderlijst ook inladen via de ASTRA 23,5 oost).

  Bij andere typen en merken satellietontvangers kan het zijn dat je de nieuwe zenderlijsten handmatig moet inladen. Houd het nieuwsoverzicht op onze website in de gaten voor de laatste informatie over het verschijnen van nieuwe zenderlijsten. Onderstaand vind je een filmpje met meer uitleg over het inladen van de zenderlijst:

  Instructie HD-zenderlijst inladen

  M7 SAT801:

  - Druk op de knop ‘MENU’ op uw afstandsbediening
  - Kies voor 'Installatie'
  - Kies voor 'Zenderlijst opnieuw inladen'
  - Kies voor de HD-zenderlijst

  Philips/M7 DSR7121, DSR7141, DSR8121, DSR8141:

  - Druk op de knop ‘MENU’ op uw afstandsbediening
  - Kies voor 'Instellingen'
  - Kies voor 'Satellietontvanger'
  - Toets de pincode van de ontvanger in (standaard '0000' of '1234')
  - Kies voor 'Uitgebreide instellingen'
  - Kies voor 'Fabrieksinstellingen'
  - Kies voor de HD-zenderlijst

  Andere satellietontvangers
  Open het gebruikersmenu van uw satellietontvanger en kies direct voor de optie ’HD-zenderlijst inladen’ (indien beschikbaar) of zet het apparaat terug naar de fabrieksinstellingen en kies daarna voor het inladen van de HD-zenderlijst.

  Lukt het u niet de SD-zenderlijst te vervangen?
  Raadpleeg dan de handleiding van uw ontvanger, de website van de fabrikant of de verkoper van uw ontvanger.

CanalDigitaal® is een merk gebruikt door M7 Group S.A. | Rue Albert Borschette 2, L-1246 Luxembourg | 

R.C.S. Luxembourg : B 148.073 | Vestigingsvergunning n° 00143760/1 | Algemene voorwaarden | Privacy & Disclaimer | Over ons