Installatie Televisie CanalDigitaal

 • Heb je een pakket besteld bij CanalDigitaal met apparatuur in bruikleen? Dan wordt de installatie heel gemakkelijk voor je geregeld door één van onze ervaren monteurs. Je maakt een installatie-afspraak tijdens het bestellen. Je kiest hierbij zelf de dag en het tijdstip die je het best schikken. Let er wel op dat een gemiddelde installatie-afspraak zo'n twee uur duurt, dus houd deze tijd vrij op de dag van de installatie. De afgesproken dag en tijdstip van installatie vind je terug op de bevestiging van je bestelling.

  Werkwijze van de monteur
  Als de monteur bij je komt, bepaal je samen waar de schotel het beste kan worden geplaatst. De schotel dient namelijk altijd een vrij zicht op het zuiden te hebben om het tv-signaal van de satellieten goed te kunnen ontvangen. Het kan zo zijn, dat de schotel het beste aan een muur opgehangen kan worden. Maar je kunt er ook voor kiezen de schotel op een voet in de tuin te laten plaatsen. Let er wel op dat de monteur tot een hoogte van maximaal 3,5 meter mag werken. Op hogere plekken kan hij de schotel helaas niet plaatsen.

  Oplevering 1e, 2e en 3e tv-aansluiting
  Je eerste tv-set wordt volledig werkend geïnstalleerd, zodat je direct kunt kijken en luisteren via CanalDigitaal. De ontvangers voor de 2e en 3e televisie sluit je eenvoudig zelf aan. Zelf werk je –naar eigen inzicht– de kabels weg.

  Installatie Internet en Bellen
  Kies je voor glasvezel? Dan wordt de installatie van het Internet en Bellen-pakket verzorgd door een van onze monteurs. Zij zorgen dat de glasvezelverbinding wordt ontsloten door het juiste modem aan te sluiten. Als extra service wordt ook het draadloze Internet en Bellen-modem gratis aangesloten. Onze monteursservice zal zodra je opleverdatum bekend is contact met je opnemen om samen met jou een afspraak voor CanalDigitaal-(tv-)installatie in te plannen.

  Geen glasvezel? Dan installeer je Internet en Bellen heel eenvoudig zelf. Voor vragen of ondersteuning bij de installatie van Internet en Bellen vind je meer informatie op deze pagina. Natuurlijk kun je ook altijd contact opnemen met onze klantenservice.

  Installatie nieuwe hardware
  Heb je alleen apparatuur besteld? Dan wordt de apparatuur bij je geleverd en dien je zelf de installatie nog te doen. Natuurlijk kun je hierbij de hulp vragen van onze klantenservice of de plaatselijke dealer. Als je de apparatuur in onze webshop hebt besteld, krijg je altijd een installatiehandleiding meegeleverd. Handleiding kwijt? Kijk dan op onze pagina met downloads voor alle handleidingen.

  Download hier onze installatievoorwaarden (pdf).

CanalDigitaal® is een merk gebruikt door M7 Group S.A. | Rue Albert Borschette 2, L-1246 Luxembourg | 

R.C.S. Luxembourg : B 148.073 | Vestigingsvergunning n° 00143760/1 | Algemene voorwaarden | Privacy & Disclaimer | Over ons