TripleSat schotelantenne

 • De TripleSat van CanalDigitaal is een standaard schotelantenne van 64 cm doorsnee. De TripleSat verschilt van de normale DuoSat schotelantenne, doordat er een driedubbele ontvangstkop (Triple-LNB) op gemonteerd is, in plaats van de normale dubbele ontvangstkop (Duo-LNB).

  Zenders van 3 satellieten
  Met een TripleSat schotelantenne ontvang je de zenders van 3 satellieten, namelijk de ASTRA 19,2, de ASTRA 23,5 en de ASTRA 28,2. Dat betekent dat je naast de honderden vrij te ontvangen zenders ook naar een uniek Engelstalig aanbod van bekende Engelse zenders via de ASTRA 28,2 satelliet kijkt.

  TripleSat kopen
  Is je schotelantenne aan vervanging toe en wil je een losse TripleSat kopen? Dat kan in onze webshop. Voor nieuwe klanten hebben wij diverse pakketten waar de TripleSat gratis bijgeleverd wordt. Kies dan voor één van de 'Britse' pakketten. Wil je een minder uitgebreid pakket, maar toch de Britse zenders kunnen kijken? Stel dan zelf je pakket samen via Pakket op Maat.

  TripleSat installeren
  Bij nieuwe klanten wordt de TripleSat gratis geïnstalleerd door onze vakkundige monteurs. Je maakt hiervoor een installatie-afspraak bij je bestelling. Ook bestaande klanten kunnen hun nieuwe apparatuur tegen een vergoeding laten installeren, bel hiervoor met de klantenservice: 0900 - 9323 (€ 1 per gesprek). Wil je zelf je TripleSat installeren? Hieronder vind je een instructiefilmpje:

   


  Duo LNB vervangen door Triple LNB

  Is je schotelantenne nog goed, maar wil je je huidige Duo-LNB vervangen door de nieuwe Triple-LNB? Ook dan kan je terecht in onze webshop. Hieronder vind je een filmpje met uitleg over hoe je je Duo LNB vervangt door een Triple LNB.

   

CanalDigitaal® is een merk gebruikt door M7 Group S.A. | Rue Albert Borschette 2, L-1246 Luxembourg | 

R.C.S. Luxembourg : B 148.073 | Vestigingsvergunning n° 00143760/1 | Algemene voorwaarden | Privacy & Disclaimer | Over ons