Start chat

De chat is op dit moment niet beschikbaar.

Veelgestelde vragen

  1. Wat betekent dit voor mijn zenderpakket? Vanaf 1 juni wordt een aantal zenders toegevoegd (met name BBC) en verdwijnt een aantal zenders (zenders van de Discovery Group).
  2. Hoe worden de wijzigingen doorgevoerd? De nieuwe zenderlijst wordt automatisch ingeladen op je M7-ontvanger. Gebruik je een andere ontvanger? Dan kun je de zenderlijst inladen via het gebruikersmenu.
  3. Waarom vallen de Discovery-zenders weg? Canal Digitaal en de Discovery Group hebben geen nieuwe overeenkomst weten af te sluiten. Wel blijven partijen met elkaar in gesprek.
  4. Krijg ik nog wel waar ik voor betaal? Wij blijven volwaardige zenderpakketten aanbieden en geloven dat het pakket dat we nu aanbieden dus ook nog steeds volwaardig is met ook de toevoeging van mooie nieuwe zenders. Het aanbod van documentaire- en reality programma’s zoals die te zien zijn op Discovery Channel, Animal Planet en TLC is ruim vertegenwoordigd binnen onze pakketten. Denk aan National Geographic, National Geographic Wild, Insight HD, Love Nature, maar bijvoorbeeld ook aan RTL 7, Net5 en Veronica. Daarentegen zien wij de programmering op BBC First en BBC Entertainment als een echte aanvulling op onze pakketten.
  5. Komen de zenders weer terug? Daar is op dit moment geen zicht op. Ondanks het feit dat Canal Digitaal en Discovery geen nieuwe overeenkomst hebben afgesloten blijven beide partijen echter in gesprek.
  6. Wat gebeurt er met de prijs van mijn abonnement? De prijzen van de abonnementen veranderen niet naar aanleiding van deze wijziging.
  7. Waar vind ik een overzicht van de gewijzigde zenderlijst voor satelliet? Dit overzicht vind je vanaf 1 juni op https://www.canaldigitaal.nl/downloads/

Veelbekeken blogberichten

Opnieuw uitrichten

Richt je je schotel zelf opnieuw uit? Dan hebben we handige tips die je helpen. Zo heb je altijd het beste beeld.

Schotel uitrichten

TV App installeren

Met je Canal Digitaal abonnement maak je gratis gebruik van de Canal Digitaal TV App. Zo kijk je overal waar je bent op je computer, laptop, tablet of Smart-tv.

TV App installeren

Deze week op tv

Geen idee wat je moet kiezen? Gelukkig hebben we onze tv-specialisten paraat, zij zoeken iedere week het beste van de Nederlandse tv bij elkaar.

Deze week op tv