De makkelijkste manier om je schotel te installeren

Canal Digitaal werkt samen met een groot aantal dealers die je kunnen helpen met het installeren van je schotel. Heb je een nieuwse startersset of losse schotel besteld, maar heb je niet de mogelijkheid (of geen zin) om de installatie zelf uit te voeren? Dan kan je een van onze Premium Partners inschakelen om de installatie voor je te doen.

Hoe werkt het

Wanneer je bij Canal Digitaal apparatuur bestelt, kan je via onze klantenservice een dealer inschakelen om je te helpen bij de installatie ervan. Zo ben je gegarandeerd van een correcte installatie en een optimale uitrichting van je schotelantenne.

  1. Bestel een startersset, schotel of losse ontvanger via onze webshop.
  2. Wacht totdat je de apparatuur ontvangt.
  3. Neem contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers selecteren voor jou de dichtstbijzijnde dealer.
  4. Onze dealer neemt contact met je op voor het maken van een prijs- en installatieafspraak, de kosten voor de afspraak kom je zelf overeen met de dealer.

Voordelen hulp bij het installeren

  • - Groot aantal Premium Partners in Nederland en het buitenland.
  • - Advies over plaatsing van je schotel.
  • - Professionele installatie op maat.

Overzicht Premium Partners

Hieronder vind je een handig overzicht van beschikbare Premium Partners. Raadpleeg ook de voorwaarden van een standaardinstallatie.

Toch liever zelf doen?

Je kan je schotel met een beetje handigheid gemakkelijk zelf installeren. Maak hiervoor gebruik van onze installatiehandleidingen of raadpleeg de volgende pagina voor meer informatie.