Hoe gebruik ik de Canal Digitaal Smart TV App?

Met een abonnement van Canal Digitaal maak je gratis gebruik van de Smart TV App. Heb je nog geen abonnement? Dan kun je de app 30 dagen gratis uitproberen. Zo kijk je zonder extra kabels of kastjes direct het allerbeste van het Nederlandse tv-aanbod.

De app is al beschikbaar voor een groot aantal smart-tv's

• Samsung
  • LG
  • Toshiba
  • Hitachi

Raadpleeg deze pagina voor meer over de Canal Digitaal Smart TV App:

Alle info over de Smart TV App

Veelbekeken blogberichten

Schotel opnieuw uitrichten

Richt je je schotel zelf opnieuw uit? Dan hebben we handige tips die je helpen. Zo heb je altijd het beste beeld.

Schotel uitrichten

TV App installeren

Met je Canal Digitaal abonnement maak je gratis gebruik van de Canal Digitaal TV App. Zo kijk je overal waar je bent op je computer, laptop, tablet of Smart-tv.

TV App installeren

Deze week op tv

Geen idee wat je moet kiezen? Gelukkig hebben we onze tv-specialisten paraat, zij zoeken iedere week het beste van de Nederlandse tv bij elkaar.

Deze week op tv